KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Mikelas76 napisał: Scinalbym tylko te dwie gorki i na tym zakonczyl korekcje, aby za duzo nie ingerowac. Jeśli podpowiesz jakim narzędziem można to "cięcie" zrobić, i nie będzie to zbyt duży wydatek patrzac na mój system, chętnie spróbuję. No i generalnie czy DSP jest w stanie dokonać takiej korekty? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu 17 godzin temu, AudioTube napisał: Ogłoszenie dla kolegów Sebastian był pierwszy. I do niego pojedzie. Jest odważny i ciekawski, a i może kolegom na posłuchanie podrzuci. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Jeśli podpowiesz jakim narzędziem można to "cięcie" zrobić, i nie będzie to zbyt duży wydatek patrzac na mój system, chętnie spróbuję. No i generalnie czy DSP jest w stanie dokonać takiej korekty? Zdaje sie ze nowy blusound ma wszyte dsp co? To chyba najbardziej optymalna opcja. Wolalbym to niz kolejny element wpinac obok streamera. To jest raczej banalna sprawa. Obcinasz tylko dwie gorki, chyba ze chcesz calosc poprawic. Ale. ja jestem ptzeciwnikiem korygowania calego pasma. A zasypywanie dolkow poprzez dsp dla mnie to herezja. Ale wiem ze tu sie to praktykuje. Edytowano 19 minut temu przez Mikelas76 Odpisz, cytując
Recommended Posts