KrólKiczu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Mikelas76 napisał: Scinalbym tylko te dwie gorki i na tym zakonczyl korekcje, aby za duzo nie ingerowac. Jeśli podpowiesz jakim narzędziem można to "cięcie" zrobić, i nie będzie to zbyt duży wydatek patrzac na mój system, chętnie spróbuję. No i generalnie czy DSP jest w stanie dokonać takiej korekty? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 17 godzin temu, AudioTube napisał: Ogłoszenie dla kolegów Sebastian był pierwszy. I do niego pojedzie. Jest odważny i ciekawski, a i może kolegom na posłuchanie podrzuci. 1 Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Jeśli podpowiesz jakim narzędziem można to "cięcie" zrobić, i nie będzie to zbyt duży wydatek patrzac na mój system, chętnie spróbuję. No i generalnie czy DSP jest w stanie dokonać takiej korekty? Zdaje sie ze nowy blusound ma wszyte dsp co? To chyba najbardziej optymalna opcja. Wolalbym to niz kolejny element wpinac obok streamera. To jest raczej banalna sprawa. Obcinasz tylko dwie gorki, chyba ze chcesz calosc poprawic. Ale. ja jestem ptzeciwnikiem korygowania calego pasma. A zasypywanie dolkow poprzez dsp dla mnie to herezja. Ale wiem ze tu sie to praktykuje. Edytowano 1 godzinę temu przez Mikelas76 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Raz miałem DSP, pożyczone od kogoś z forum (zdaje się, że od koleżanki Joanny ale ręki sobie nie dam uciąć). Wtedy niestety nie potrafiłem go obsłużyć a i kolumny miałem zupełnie inne. Nowego bluesounda, ten najwyższy model, ma mój kolega z Lublina. Przy kolejnej wizycie rzucę okiem na to urządzenie. Niestety, jak na mój tor, dość droga zabawka. Czy niższe modele potrafią korygować "górki" jak u mnie? Jeśli ktoś zna odpowiedź, niech podpowie 🙂. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu (edytowany) A korzystał ktoś z Was może z mikrofonu Eversolo EM-01? Jest teraz do kupienia w fajnej cenie. Zastanawiam się czy go nie sprawdzić. Czytałem, że podobno zdarzały się problemy z pobieraniem plików kalibracyjnych ze strony producenta. 25 minut temu, KrólKiczu napisał: Czy niższe modele potrafią korygować "górki" jak u mnie? Twój Node 2i z tego co pamiętam posiada tylko prostą regulację „tone controls” w aplikacji - bass/treble. Nowy Nano też nie ma DSP. Edytowano 32 minuty temu przez lpomis Odpisz, cytując
Recommended Posts