MMarek Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, kaczadupa napisał: Od wczoraj Nova u mnie (kombajn na którym imprezy robi @MMarek ). Imprezy takie, że pół Słupska wtedy nie śpi 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, MMarek napisał: Imprezy takie, że pół Słupska wtedy nie śpi Przejeżdżałem przez Słupsk autokarem w ostatnią niedzielę i poniedziałek wieczorem. Potwierdzam, że było głośno. Współpasażerowie się dziwili - tylko ja jako wtajemniczony wiedziałem, że to zabawy u Marka. 13 minut temu, kaczadupa napisał: już przez Rafała nie wypaliło z AE1 40th Bo to złe kolumny były. Edytowano 5 godzin temu przez Rafał S 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Rafał S napisał: Bo to złe kolumny były. Dobre dobre Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Kraft napisał: Wiesz Adam, one są dla Ciebie po prostu za dobre;). W sensie, że są za poprawnie skonstruowane, a Ty szukasz czegoś niesubordynowanego. Edytowano 3 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jarek, chcesz wykrakać jak Rafał? Stary, nawet kolor zmieniłem na bardziej POPRAWNY czyli Carbon Black. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu To już się nie odzywam. Bardzo jestem ciekaw, jak nasza audiofilska brać oceniłaby te kolumny w ślepym teście. Ich egalitarno-utylitarny charakter raczej nie ułatwia im życia w naszej oryginalnej społeczności. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Już dobitnie przekazałeś mi dzisiaj czego mogę się spodziewać i wcale mnie nie zniechęciłeś. Pamiętam jak kiedyś napisałeś o tych maluszkach coś w stylu - zrobiono w nich wszystko co można, niczego nie pominięto dla otrzymania najwyższej jakości brzmienia. Dla mnie możesz się już więcej nie odzywać, to podsumowanie jest wystarczające. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu W każdym razie już wiadomo, że jak Ci nie podejdą to nie dlatego, że to zle głośniki , tylko nie potrafisz docenić poprawnie skonstruowanego monitora o „najwyższej jakości brzmieniu” 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu Zapewniam, że razem z moją lepszą połową w maksymalnym skupieniu nadstawimy uszu. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts