terracan1929 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 55 minut temu, Jacch napisał: podstawowy warunek, ze nie będzie zakupu na raty 0% jesli są dostępne. No ja mam inne doświadczenia 😀 Odpisz, cytując
Marlin Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 17 godzin temu, il Dottore napisał: No to wyobraźcie sobie, że już w pierwszym roku produkcji sprzedano... 20 tysięcy sztuk tego telewizora. I produkcja WZRASTAŁA! W 1981 było to już ponad 100 tys. sztuk(!!!) Przypomnijcie mi teraz, ile wzmacniaczy sprzedała Unitra? Kurka, tu chyba nie do końca chodzi o cenę. Kurka, jeśli Ty nie rozróżniasz pędu na TV w roku 1981 od tego, co się dzieje ze wzmacniaczem aspirującym do Hi-END w roku 2025, gdzie króluje streaming i telefony, zresztą chyba nie muszę rzeczywistości opowiadać - ale jeśli Ty tego nie rozróżniasz to przyjmij do wiadomości, że to są dwa zupełnie inne systemy walutowe. I aż dziwne, że trzeba to tłumaczyć. I jeszcze wracając do bohatera wątku, czyli wzmacniacza WSH-805, ocenianie tego jak się sprzedaje na podstawie wyników finansowych spółki jest dość odważnym posunięciem, żeby nie powiedzieć wróżeniem z fusów. Pytanie do fachowców [też tych od strategii marketingowej LG] - widział ktoś gdzieś WSH-805 w promocji? Jakiś black friday, cokolwiek? Bo ja nie bardzo. Edytowano 8 godzin temu przez Marlin Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Kolego @Marlin,niewiele mamy konkretów póki co,bo nasza 805 -tka taki trochę jednorożec,to niektórzy koledzy bawią się w różne ćwiczenia umysłowe, żeby zapełnić tę pustkę 😁. Wczoraj padł pomysł, może milczenie autora wątku świadczy o pracy nad pismem do centrali UNITRY i coś się uda wyjaśnić 😁 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Nowy75 napisał: może milczenie autora wątku świadczy o pracy Zgadza się, zarobiony jestem. Jak znajdę chwilę to napiszę do Producenta. 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, terracan1929 napisał: No ja mam inne doświadczenia 😀 Ja też. Raty 0% przy kilkudziesięcio procentowym rabacie. Choć przyznam szczerze, znalezienie takiej oferty nie było najprostsze.:) Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @kaczadupa grupa sprzyjająca Unitrze już się cieszy😁 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Nowy75 napisał: @kaczadupa grupa sprzyjająca Unitrze już się cieszy😁 Najwięcej na nie to są ci co na wyspy za pracą powędrowali. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Marlin napisał: przyjmij do wiadomości, że to są dwa zupełnie inne systemy walutowe Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, terracan1929 napisał: grałem na identycznej Finezji + Radmor 5102 + Altus.......a nie, jednak nie Altus, a Tonsil ZG40! Co mi się z tymi Altusami pomyliło....?? Dopiero patrząc na zdjęcia kapnąłem się, że to był Tonsil Unitry! Cały życie nazywałem je Altusami.... Też miałem te Tonsile. Pamiętam jak je rozkręciłem i się zdziwiłem, że tylko jeden głośnik miał magnes i do tego miał moc tylko 40W. Się zrobiło sentymentalnie za sprawą Unitry Odpisz, cytując
Jacch Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 godzin temu, terracan1929 napisał: No ja mam inne doświadczenia 😀 Chyba po znajomości 3 godziny temu, Nowy75 napisał: @kaczadupa grupa sprzyjająca Unitrze już się cieszy😁 Czyli chyba wszyscy tu piszący. Ujmując to w ten sposób pokazujesz że masz problem ze zrozumieniem zastrzeżeń innych. Moje zastrzeżenia wynikają z tego, ze Unitra nie jest mi obojętna i chciałbym, jak chyba każdy Polak, aby odniosła sukces, bo to polska firma. Gdybym ją miał w nosie to bym słowa nie skreślił w tym wątku bo...miałbym to gdzieś. Edytowano 3 godziny temu przez Jacch Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Najwięcej na nie to są ci co na wyspy za pracą powędrowali. Być może dlatego, że zdążyli już kupić porządny sprzęt na tym 'Zgniłym Zachodzie'. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jacch napisał: Czyli chyba wszyscy tu piszący. Ujmując to w ten sposób pokazujesz że masz problem ze zrozumieniem zastrzeżeń innych. Kolego @Jacch nikogo konkretnego nie sklasyfikowałem w głowie jako nieżyczliwego,w tym Ciebie😁. A faktycznie mam problem ze zrozumieniem zastrzeżeń tych , którzy nie widzieli,nie słyszeli. Taka moja ułomność 😁 2 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Nowy75 napisał: A faktycznie mam problem ze zrozumieniem zastrzeżeń tych , którzy nie widzieli,nie słyszeli. Taka moja ułomność 😁 Kolego, znowu twój post cechuje się wysokim stopniem niezrozumienia Trudno nie widzieć, choćby na zdjęciu czy filmiku, ale jeżeli mają zastrzeżenia do dźwięku, a nie słuchali, to faktycznie jacyś idioci, mówiąc bez ogródek 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Jacch ze swojej strony odpuszczę tę wymianę,bo nic pożytecznego do wątku nie wnosimy. Zaczekam na prawdziwy "ruch w interesie",wtedy może będzie co komentować. Odpisz, cytując
Jacch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Nowy75 napisał: @Jacch ze swojej strony odpuszczę tę wymianę,bo nic pożytecznego do wątku nie wnosimy. Zaczekam na prawdziwy "ruch w interesie",wtedy może będzie co komentować. Ok. Nie lubię wiercić dziury w brzuchu, ale jeszcze bardziej nie lubię jak mi ktoś przypisuje coś czego nie mówiłem, co nie było moją intencją. Nie mówię o tobie, ale ogólnie o sytuacji w tym wątku. Ciebie tylko wykorzystałem, aby jeszcze raz podkreślić moje stanowisko :))) Odpisz, cytując
Recommended Posts