Adamo666 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Ocznie dla mnie fajnie prezentuje się sprzęt Unitry. Nawet kolorystycznie dobrze się zgrywa z resztą pokoju. to może jakieś foto na zachętę poprosimy Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Adam @kaczadupa Ophidian brytyjskie kolumny/monitory. Nic poza tym nie wiem. Zerknij proszę. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Adamo666 napisał: to może jakieś foto na zachętę poprosimy Odniosłem się do zdjęcia sprzedawanego seta. U mnie sprzęt najszybciej około godziny 13. Akurat w miejscowym DPD jest zmiana na nowego kuriera i będzie dużo później niż zwykle. Przed chwilą, AudioTube napisał: Adam @kaczadupa Ophidian brytyjskie kolumny/monitory. Nic poza tym nie wiem. Zerknij proszę. Zerkałem już jakieś 2 lata wstecz jak jeszcze nie było krajowej dystrybucji. Teraz rozporządza nimi Q21 więc każdy chętny może się zapoznać. Wg dystrybutora grają efektownie, na planie lekkiego V. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 48 minut temu, tomek4446 napisał: Nazwy okablowania niestety nie pamiętam Zapewne wtedy nie przywiązywałeś do tego wagi, a to błąd. Gdybyś dobrał odpowiednie druty, może set grałbym do dziś u Ciebie 😉 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, misiekx napisał: Zapewne wtedy nie przywiązywałeś do tego wagi, a to błąd. Gdybyś dobrał odpowiednie druty, może set grałbym do dziś u Ciebie 😉 Hola hola, a podstawki pod druty to co? Kijek od kaszanki? 😀 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Adam @kaczadupa czy zechciałbyś podać wymiary pokoju i na której ścianie stoją monitory? Jestem ciekawy, gdzie u Ciebie „grają” fale stojące. Jak brzmią u Ciebie gitara basowa i kontrabas? Masz na pewno mnóstwo swoich realizacji. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Adam, o swoim pokoju nie będę za dużo rozprawiał. Da się przyjemnie i długo słuchać muzyki bez zmęczenia słuchu. Nie jest „goło”. Są ograniczenia - tylko 12m - fizyka obowiązuje jak wszędzie. To powinno Ci wystarczyć do wstępnych „obliczeń”. Obecnie jestem zadowolony z tego co udało się zrobić w tak małej przestrzeni i z wykorzystaniem odpowiednich do takich przestrzeni monitorów. 2 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Chodziło mi o wymiary. Nic więcej. Adam, być może mamy takie same wymiary😁pokoi. A co gdybym podesłał Tobie kiedyś, kiedyś swoje mniejsze monitory? Zaprojektowano je na konkretne wymiary pokoju, ponieważ nie mają w sobie możliwości korekcji. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Co do pokoju już się wypowiedziałem. Dziękuję za propozycję monitorów. Może kiedyś. Na chwilę obecną koncentruję się na wybranych osobiście głośniczkach. W planach tylko AE1 i może kiedyś jeszcze jedno podejście do Harbeth P3ESR. No i chyba dośmiertnie ATC SCM7. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, tomek4446 napisał: Kompletu dopełniały Altusy 140 Uuu, to już Ci żadne DSP czy subwoofer nie pomoże 😁 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mam monitory małe pod metal, elektronika i wokale. Gdzie rytm, swoboda i dotyk są bezkompromisowe. Bo mają odpowiednie drivery i strojenie. Zero przypadku. Rezonanse pokoju uwzględnione. Już niedługo zamieszkam na stałe niedaleko od @kaczadupai się tak łatwo nie pozbędziesz😊 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Jak zmienisz rower na zwykłego górala to będę szczęśliwy. Ta rakieta, którą śmigasz , no rozumiesz… Relacja „ na żywo”, się doczekałem. Jutro biorę wolne w robocie. 6 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, kaczadupa napisał: Jak zmienisz rower na zwykłego górala to będę szczęśliwy. Ta rakieta, którą śmigasz , no rozumiesz… Relacja „ na żywo”, się doczekałem. Jutro biorę wolne w robocie. Dawaj unboxing.:) 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Wrzucę fotki. Najpierw idę coś zjeść, potem drzemka a potem unboxing. Może koło północy podłączę pod prąd jak już sprzęt złapie temperaturę pokojową. Taki jest plan. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Najpierw idę coś zjeść, potem drzemka Ludzie nakupili popcornu, paznokcie obgryzają a ten idzie jeść a potem spać 🤣 4 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie no nie rób sobie jaj … jaka drzemka??? 😁 1 Odpisz, cytując
Marlin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, no_i_fajnie napisał: Nie trzeba byc pilkarzem, zeby skomentowac, ze ktos nie strzelil karnego Niby fajne porównanie, ale niezbyt lotne. Analiza planu finansowego przedsiębiorstwa jest trochę bardziej skomplikowana niż komentowanie strzelenia karnego. 7 godzin temu, majkel74 napisał: Też będę bezpośredni - tak głupi wpis, że nie ma się jak do niego odnieść. Dziękuję, tylko potwierdziłeś moje przypuszczenia odnośnie Twoich możliwości intelektualnych. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, misiekx napisał: Ludzie nakupili popcornu, paznokcie obgryzają a ten idzie jeść a potem spać 🤣 Miejmy tylko nadzieję, że nie będziej jej 600 godzin wygrzewał😁 Edytowano 1 godzinę temu przez Vectorinni 2 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu 18 minut temu, misiekx napisał: Ludzie nakupili popcornu, paznokcie obgryzają a ten idzie jeść a potem spać 🤣 Jak @Tomasz Kluczynski kupił Auruma A9 to czekał kilka miesięcy zanim go odpalił. Ja w tym czasie paznokcie obgryzałem z nerwów, bo kupił go w ciemno sugerując się moją opinią o Aurum A8. 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu Pół audiofilskiej Polski, Zarząd Unitry, Wójt, Biskup- wszyscy czekają na relację, a ten się nażarł i poszedł spać.😆 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 37 minut temu, kaczadupa napisał: Najpierw idę coś zjeść, potem drzemka Taka postawa jest niedopuszczalna !!! 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Proponuję koledze @kaczadupa dać bana,tak się po prostu nie robi. Nawet nie odp. Bo chrapię w najlepsze. Moderacjaaaaa.... Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 31 minut temu, Vectorinni napisał: Miejmy tylko nadzieję, że nie będziej jej 600 godzin wygrzewał😁 Zdaje się że w Polsce obowiązuje tylko ~400-godzinny proces wygrzewania ( 336 godzin na zwrot ) Odpisz, cytując
Recommended Posts