Adamo666 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Ocznie dla mnie fajnie prezentuje się sprzęt Unitry. Nawet kolorystycznie dobrze się zgrywa z resztą pokoju. to może jakieś foto na zachętę poprosimy Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Adam @kaczadupa Ophidian brytyjskie kolumny/monitory. Nic poza tym nie wiem. Zerknij proszę. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Adamo666 napisał: to może jakieś foto na zachętę poprosimy Odniosłem się do zdjęcia sprzedawanego seta. U mnie sprzęt najszybciej około godziny 13. Akurat w miejscowym DPD jest zmiana na nowego kuriera i będzie dużo później niż zwykle. Przed chwilą, AudioTube napisał: Adam @kaczadupa Ophidian brytyjskie kolumny/monitory. Nic poza tym nie wiem. Zerknij proszę. Zerkałem już jakieś 2 lata wstecz jak jeszcze nie było krajowej dystrybucji. Teraz rozporządza nimi Q21 więc każdy chętny może się zapoznać. Wg dystrybutora grają efektownie, na planie lekkiego V. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 48 minut temu, tomek4446 napisał: Nazwy okablowania niestety nie pamiętam Zapewne wtedy nie przywiązywałeś do tego wagi, a to błąd. Gdybyś dobrał odpowiednie druty, może set grałbym do dziś u Ciebie 😉 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, misiekx napisał: Zapewne wtedy nie przywiązywałeś do tego wagi, a to błąd. Gdybyś dobrał odpowiednie druty, może set grałbym do dziś u Ciebie 😉 Hola hola, a podstawki pod druty to co? Kijek od kaszanki? 😀 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Adam @kaczadupa czy zechciałbyś podać wymiary pokoju i na której ścianie stoją monitory? Jestem ciekawy, gdzie u Ciebie „grają” fale stojące. Jak brzmią u Ciebie gitara basowa i kontrabas? Masz na pewno mnóstwo swoich realizacji. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Adam, o swoim pokoju nie będę za dużo rozprawiał. Da się przyjemnie i długo słuchać muzyki bez zmęczenia słuchu. Nie jest „goło”. Są ograniczenia - tylko 12m - fizyka obowiązuje jak wszędzie. To powinno Ci wystarczyć do wstępnych „obliczeń”. Obecnie jestem zadowolony z tego co udało się zrobić w tak małej przestrzeni i z wykorzystaniem odpowiednich do takich przestrzeni monitorów. 2 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Chodziło mi o wymiary. Nic więcej. Adam, być może mamy takie same wymiary😁pokoi. A co gdybym podesłał Tobie kiedyś, kiedyś swoje mniejsze monitory? Zaprojektowano je na konkretne wymiary pokoju, ponieważ nie mają w sobie możliwości korekcji. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Co do pokoju już się wypowiedziałem. Dziękuję za propozycję monitorów. Może kiedyś. Na chwilę obecną koncentruję się na wybranych osobiście głośniczkach. W planach tylko AE1 i może kiedyś jeszcze jedno podejście do Harbeth P3ESR. No i chyba dośmiertnie ATC SCM7. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, tomek4446 napisał: Kompletu dopełniały Altusy 140 Uuu, to już Ci żadne DSP czy subwoofer nie pomoże 😁 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Mam monitory małe pod metal, elektronika i wokale. Gdzie rytm, swoboda i dotyk są bezkompromisowe. Bo mają odpowiednie drivery i strojenie. Zero przypadku. Rezonanse pokoju uwzględnione. Już niedługo zamieszkam na stałe niedaleko od @kaczadupai się tak łatwo nie pozbędziesz😊 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Jak zmienisz rower na zwykłego górala to będę szczęśliwy. Ta rakieta, którą śmigasz , no rozumiesz… Relacja „ na żywo”, się doczekałem. Jutro biorę wolne w robocie. 8 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, kaczadupa napisał: Jak zmienisz rower na zwykłego górala to będę szczęśliwy. Ta rakieta, którą śmigasz , no rozumiesz… Relacja „ na żywo”, się doczekałem. Jutro biorę wolne w robocie. Dawaj unboxing.:) 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Wrzucę fotki. Najpierw idę coś zjeść, potem drzemka a potem unboxing. Może koło północy podłączę pod prąd jak już sprzęt złapie temperaturę pokojową. Taki jest plan. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Najpierw idę coś zjeść, potem drzemka Ludzie nakupili popcornu, paznokcie obgryzają a ten idzie jeść a potem spać 🤣 8 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Nie no nie rób sobie jaj … jaka drzemka??? 😁 1 Odpisz, cytując
Marlin Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, no_i_fajnie napisał: Nie trzeba byc pilkarzem, zeby skomentowac, ze ktos nie strzelil karnego Niby fajne porównanie, ale niezbyt lotne. Analiza planu finansowego przedsiębiorstwa jest trochę bardziej skomplikowana niż komentowanie strzelenia karnego. 7 godzin temu, majkel74 napisał: Też będę bezpośredni - tak głupi wpis, że nie ma się jak do niego odnieść. Dziękuję, tylko potwierdziłeś moje przypuszczenia odnośnie Twoich możliwości intelektualnych. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, misiekx napisał: Ludzie nakupili popcornu, paznokcie obgryzają a ten idzie jeść a potem spać 🤣 Miejmy tylko nadzieję, że nie będziej jej 600 godzin wygrzewał😁 Edytowano 9 godzin temu przez Vectorinni 2 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, misiekx napisał: Ludzie nakupili popcornu, paznokcie obgryzają a ten idzie jeść a potem spać 🤣 Jak @Tomasz Kluczynski kupił Auruma A9 to czekał kilka miesięcy zanim go odpalił. Ja w tym czasie paznokcie obgryzałem z nerwów, bo kupił go w ciemno sugerując się moją opinią o Aurum A8. 3 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Pół audiofilskiej Polski, Zarząd Unitry, Wójt, Biskup- wszyscy czekają na relację, a ten się nażarł i poszedł spać.😆 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 37 minut temu, kaczadupa napisał: Najpierw idę coś zjeść, potem drzemka Taka postawa jest niedopuszczalna !!! 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Proponuję koledze @kaczadupa dać bana,tak się po prostu nie robi. Nawet nie odp. Bo chrapię w najlepsze. Moderacjaaaaa.... Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, Vectorinni napisał: Miejmy tylko nadzieję, że nie będziej jej 600 godzin wygrzewał😁 Zdaje się że w Polsce obowiązuje tylko ~400-godzinny proces wygrzewania ( 336 godzin na zwrot ) 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts