Adamo666 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Ocznie dla mnie fajnie prezentuje się sprzęt Unitry. Nawet kolorystycznie dobrze się zgrywa z resztą pokoju. to może jakieś foto na zachętę poprosimy Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Adam @kaczadupa Ophidian brytyjskie kolumny/monitory. Nic poza tym nie wiem. Zerknij proszę. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Adamo666 napisał: to może jakieś foto na zachętę poprosimy Odniosłem się do zdjęcia sprzedawanego seta. U mnie sprzęt najszybciej około godziny 13. Akurat w miejscowym DPD jest zmiana na nowego kuriera i będzie dużo później niż zwykle. Przed chwilą, AudioTube napisał: Adam @kaczadupa Ophidian brytyjskie kolumny/monitory. Nic poza tym nie wiem. Zerknij proszę. Zerkałem już jakieś 2 lata wstecz jak jeszcze nie było krajowej dystrybucji. Teraz rozporządza nimi Q21 więc każdy chętny może się zapoznać. Wg dystrybutora grają efektownie, na planie lekkiego V. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, tomek4446 napisał: Nazwy okablowania niestety nie pamiętam Zapewne wtedy nie przywiązywałeś do tego wagi, a to błąd. Gdybyś dobrał odpowiednie druty, może set grałbym do dziś u Ciebie 😉 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, misiekx napisał: Zapewne wtedy nie przywiązywałeś do tego wagi, a to błąd. Gdybyś dobrał odpowiednie druty, może set grałbym do dziś u Ciebie 😉 Hola hola, a podstawki pod druty to co? Kijek od kaszanki? 😀 Odpisz, cytując
Recommended Posts