il Dottore Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Rafał S napisał: Na Unitrze lokalni producenci się nie kończą. Oczywiście. Miałem na myśli konkretnie Unitrę. Przecież wielu ludzi ma polski sprzęt. Mało to producentów? Ja mam 2 Tomanki. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Nowy75 napisał: Jaki odsetek tych 40 milionów posiada cokolwiek,co można zakwalifikować jako system stereo? Bardzo słuszna uwaga. Sposób słuchania muzyki bardzo się ostatnimi czasy zmienił. Większości wystarcza telefon i słuchawki BT. Głośnik BT to już luksus. A system muzyczny wysokiej jakości - czysta rozpusta! Czasy, gdy każdy miał "wieżę" w domu - to se ne vrati. Poniżej gość o tym mówi - bardzo ciekawie i bardzo mądrze. I słusznie zauważa, że wcale nie oznacza to spadku jakości odtwarzanej muzyki! Nic z tych rzeczy! Po prostu ten badziew Unitry/Altona, co mieliśmy w domach w latach 80-tych, grał dużo gorzej, niż dzisiejsza tania chińszczyzna. Czyli: tradycyjny sprzęt Hi-Fi zniknął ale samo Hi-Fi ma się doskonale! Ma facet rację. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 6 godzin temu, il Dottore napisał: Po prostu ten badziew Unitry/Altona, co mieliśmy w domach w latach 80-tych, grał dużo gorzej, niż dzisiejsza tania chińszczyzna. A teraz kolega @kaczadupa i paru innych chcieliby się dowiedzieć jak gra nowa UNITRA . Co w tym złego? Jesteśmy,jak wspomniałeś, drugim największym forum audio w kraju,to chyba właściwa postawa. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu (edytowany) 21 minut temu, Nowy75 napisał: chcieliby się dowiedzieć jak gra nowa UNITRA Ja też. Rzecz w tym, że nikt tego nie posiada i się nie dowiemy. Jedyna osoba na forum, która to słyszała, napisała już, co o tym sądzi. Z wpisu tego usera wynika, że niespecjalnie mamy czego żałować. Edytowano przed chwilą przez il Dottore Odpisz, cytując
Recommended Posts