Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
8 godzin temu, BlaBla napisał:

@T Z6 rozumiem rozgoryczenie. Naprawdę. Właśnie mi padł Denon... urwał nać! Zaprzestał czytać plyty sacd... ręce opadają. Krok do przodu i dwa w tył... A dupa zawsze tam gdzie była 

Padł Ci DCD3000? Powinien być jeszcze na gwarancji.. Czyżby przejęcie Denona przez Samsunga dawało o sobie znać?

Napisano
Przed chwilą, Slawko69 napisał:

Padł Ci DCD3000? Powinien być jeszcze na gwarancji.. Czyżby przejęcie Denona przez Samsunga dawało o sobie znać?

Podejrzewam, że strzelił focha na widok Atolla 😁.

Tak, jest na gwarancji. Jutro zamawiam kuriera.

Napisano

Widywałem czesto recenzje niezadowolonych testerów a to bas luźny, a to średnica dopalona, a to budowa nie z najwyższych lotów komponentów ot takie marudzenie. Zapewne trochę w tym prawdy, trochę źle dobranych kolumn. Nie jest bez wad ten wzmacniacz, ale jak sie trafi używany jeszcze po lekkim modzie w okolicy 7-8 tyś to jeden z lepszych strzałów jeśli szuka sie rasowej lampy 

Można lepiej w tym budżecie ale to już niszowe marki, często obarczone innymi problemami. 

Leben ma tez zaletę wielka w postaci lamp jest ich tylko 6 jak wyżej zauważył Tomek moze nie czesto ale raz na te kilka lat wymiana kilku drogich lamp moze zaboleć. Tu np Lorka lepiej grała od Lebena, ale ilość lamp i pewne detale techniczne znowu powodowały ze nie byla tak przyjazna w użytkowaniu. Ja bym to rozbił na lamoy dla zwykłego zjadacza muzyki i dla pasjonatów muzyczno sprzętowych którzy mogą sobie pozwolić na zmiany, lekkie nerwy czy dodatkowe wydatki.

Napisano

Z wysyłką nie każdy chce sprzedawać. Ja, gdy sprzedawałem McIntosha, zaznaczyłem w ogłoszeniu, że odbiór jest tylko osobisty. Daj mu szansę — może odpowie. Nie zawsze jest możliwość, żeby odpisać od razu.

Napisano (edytowany)

Juz ustalone.Nie kupuje.

Jest jeszcze 70 km ode mnie Sinus Audio do kupienia.8 letni.Na lampach EL34 i 6sn7 z zapasem lamp.Ale tak mysle czy 8 latek to juz przypadkiem nie złom....

Edytowano przez T Z6
Napisano

Uzywke roczną.Plus rok u mnie razem dwa.

Ten Octave V70 tez widze jest na plytkach drukowanych.Czyli mozliwosc usterki tez wysoka.Wysokie temp od lamp.Blisko kondensatory i inne elementy na plytkach drukowanych.