audiowit Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Ja też nie. Ale myslę, ze moglbyś byc zaskoczony. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, tomek4446 napisał: Kolega przytargał do mnie lampowca 25 kilogramowy Znam typa😂 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, BlaBla napisał: @T Z6 rozumiem rozgoryczenie. Naprawdę. Właśnie mi padł Denon... urwał nać! Zaprzestał czytać plyty sacd... ręce opadają. Krok do przodu i dwa w tył... A dupa zawsze tam gdzie była Padł Ci DCD3000? Powinien być jeszcze na gwarancji.. Czyżby przejęcie Denona przez Samsunga dawało o sobie znać? Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Slawko69 napisał: Padł Ci DCD3000? Powinien być jeszcze na gwarancji.. Czyżby przejęcie Denona przez Samsunga dawało o sobie znać? Podejrzewam, że strzelił focha na widok Atolla 😁. Tak, jest na gwarancji. Jutro zamawiam kuriera. 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, RoRo napisał: A jakie "skrajne opinie" ma Leben? Może zbyt mocno to ująłem, rozbieżne opinie :). Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Widywałem czesto recenzje niezadowolonych testerów a to bas luźny, a to średnica dopalona, a to budowa nie z najwyższych lotów komponentów ot takie marudzenie. Zapewne trochę w tym prawdy, trochę źle dobranych kolumn. Nie jest bez wad ten wzmacniacz, ale jak sie trafi używany jeszcze po lekkim modzie w okolicy 7-8 tyś to jeden z lepszych strzałów jeśli szuka sie rasowej lampy Można lepiej w tym budżecie ale to już niszowe marki, często obarczone innymi problemami. Leben ma tez zaletę wielka w postaci lamp jest ich tylko 6 jak wyżej zauważył Tomek moze nie czesto ale raz na te kilka lat wymiana kilku drogich lamp moze zaboleć. Tu np Lorka lepiej grała od Lebena, ale ilość lamp i pewne detale techniczne znowu powodowały ze nie byla tak przyjazna w użytkowaniu. Ja bym to rozbił na lamoy dla zwykłego zjadacza muzyki i dla pasjonatów muzyczno sprzętowych którzy mogą sobie pozwolić na zmiany, lekkie nerwy czy dodatkowe wydatki. 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Zapytałem goscia na olx w sprawie Octave V70 ale jakis dziwny jest.Po zapytaniu o bezpieczna wysyłke cisza. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Z wysyłką nie każdy chce sprzedawać. Ja, gdy sprzedawałem McIntosha, zaznaczyłem w ogłoszeniu, że odbiór jest tylko osobisty. Daj mu szansę — może odpowie. Nie zawsze jest możliwość, żeby odpisać od razu. 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Juz ustalone.Nie kupuje. Jest jeszcze 70 km ode mnie Sinus Audio do kupienia.8 letni.Na lampach EL34 i 6sn7 z zapasem lamp.Ale tak mysle czy 8 latek to juz przypadkiem nie złom.... Edytowano 2 godziny temu przez T Z6 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 godzin temu, T Z6 napisał: Ledwo po gwarancji.Reduktor Szumu sie nim zajmuje. Kupowałeś używkę czy nowy? Jak nowy, to chyba 2 lat nie ma jeszcze? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Uzywke roczną.Plus rok u mnie razem dwa. Ten Octave V70 tez widze jest na plytkach drukowanych.Czyli mozliwosc usterki tez wysoka.Wysokie temp od lamp.Blisko kondensatory i inne elementy na plytkach drukowanych. Odpisz, cytując
Recommended Posts