audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja też nie. Ale myslę, ze moglbyś byc zaskoczony. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, tomek4446 napisał: Kolega przytargał do mnie lampowca 25 kilogramowy Znam typa😂 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, BlaBla napisał: @T Z6 rozumiem rozgoryczenie. Naprawdę. Właśnie mi padł Denon... urwał nać! Zaprzestał czytać plyty sacd... ręce opadają. Krok do przodu i dwa w tył... A dupa zawsze tam gdzie była Padł Ci DCD3000? Powinien być jeszcze na gwarancji.. Czyżby przejęcie Denona przez Samsunga dawało o sobie znać? Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Slawko69 napisał: Padł Ci DCD3000? Powinien być jeszcze na gwarancji.. Czyżby przejęcie Denona przez Samsunga dawało o sobie znać? Podejrzewam, że strzelił focha na widok Atolla 😁. Tak, jest na gwarancji. Jutro zamawiam kuriera. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts