tomek4446 Napisano Poniedziałek o 20:30 Napisano Poniedziałek o 20:30 1 minutę temu, DiBatonio napisał: i "dźwiganiu" tego suba 😉 Drugiego dna nie ma , ale masz rację , zapomniałem o mięśniach przedramion i bicepsach Odpisz, cytując
Butler Napisano Poniedziałek o 20:34 Napisano Poniedziałek o 20:34 No mój podstawowy to 80kg żywej wagi 2 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Poniedziałek o 20:40 Napisano Poniedziałek o 20:40 2 minuty temu, Butler napisał: No mój podstawowy to 80kg żywej wagi No i to jest sub. Mam kolegę, który wyrzeźbił sobie dwa, o Relach wypowiada się .... nie powiem 😁 Ale jeden z jego subów waży ok.100kg, a drugi ok 70kg w pomieszczeniu ok 25m² może trochę więcej, żadnego z nich nie słychać w muzyce dopóki się ich nie wyłączy, one gadają ze sobą i się uzupełniają akustycznie. Petarda. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Poniedziałek o 20:48 Napisano Poniedziałek o 20:48 11 minut temu, Butler napisał: No mój podstawowy to 80kg żywej wagi Na wszelki wypadek napisz chociaż , że absurdalnie tani. Bo wiesz , taki tytuł wątku , żeby nas Jarek / @Kraft/ nie wywalił 1 Odpisz, cytując
Butler Napisano Poniedziałek o 20:48 Napisano Poniedziałek o 20:48 (edytowany) Za kontrę z przodu mam szybkie i zwarte SVS SB3000. A ten z tyłu to Monoprice Monolith 16” THX Ultra. Był absurdalnie tani Edytowano Poniedziałek o 20:58 przez Butler 5 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Poniedziałek o 21:50 Napisano Poniedziałek o 21:50 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: No i to jest sub. Mam kolegę, który wyrzeźbił sobie dwa, o Relach wypowiada się .... nie powiem 😁 Ale jeden z jego subów waży ok.100kg, a drugi ok 70kg w pomieszczeniu ok 25m² może trochę więcej, żadnego z nich nie słychać w muzyce dopóki się ich nie wyłączy, one gadają ze sobą i się uzupełniają akustycznie. Petarda. Nie zdziwiłbym się gdyby była mowa o przetwornikach caraudio. W moich "kręgach" takich też właśnie używają. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Kolego @Kraft czy jakieś doświadczenia odsłuchowe w temacie wątku się odbywają? Pytam,bo trochę bazar nam się tu zrobił, do którego sam przyłożyłem łapę 😁. O wnioski jeszcze nie pytam ,bo na to czas będzie w podsumowaniu. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Nowy75 napisał: Kolego @Kraft czy jakieś doświadczenia odsłuchowe w temacie wątku się odbywają? Eksperyment z Jamo uznałem za zakończony. Słabe i mocne strony kolumn w pomieszczeniu zostały rozpoznane. Dalsze odsłuchy nic by już nie wniosły. Teraz przymierzam się do wypróbowania niedrogich podłogówek. 1 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 18 minut temu, Kraft napisał: Teraz przymierzam się do wypróbowania niedrogich podłogówek Chodziło mi właśnie o inne modele/ konstrukcje. Czekamy 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Kraft napisał: Teraz przymierzam się do wypróbowania niedrogich podłogówek. To może tych , bo Ola pisze , że najtańsze 1 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jarek lubi takie jak te Wilsony paczki - gdzie zrobiono wszystko co można dla uzyskania dobrego brzmienia. To faktycznie mogą być one. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts