Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Nie żebym chciała podważać twoje umiejętności profesjonalne, ale my dwa razy przeprowadzaliśmy się z meblami z Ikei i nadal służą 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 (edytowany) @tomek4446 - nie posądzałem Cię o takie ryzykanctwo. To tekturowe wnętrze pólek może nie udźwignąć. obciązenia. To meble obliczone na klasę D. @Asia- to miałaś szczęście. Edytowano 4 czerwca 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 2 minuty temu, Asia napisał: Nie żebym chciała podważać twoje umiejętności profesjonalne, ale my dwa razy przeprowadzaliśmy się z meblami z Ikei i nadal służą 😁. Ta kuchnia też pewnie służy. Poskrecalusmy ją na wkręty 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Wybaczcie, zapomniałam, to forum audio. Tu wszyscy wiedzą lepiej 🙂. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 1 godzinę temu, Kraft napisał: ponoć z tweeterami do środka lepiej Dzięki za cenną uwagę. Już poprawiłem. 1 godzinę temu, Kraft napisał: Rozkręć trochę i cyknij fotkę/filmik, ile wskazują VU-metery. Normalnie słucham na 0,03 W , przy 0,1 W jest już naprawdę głośno. A pomieszczenie ok. .25 m2 i otwarte na dalsze 35 m2 , czyli 60 m2 1 godzinę temu, Rega napisał: nie posądzałem Cię o takie ryzykanctwo. To tekturowe wnętrze pólek może nie udźwignąć. obciązenia. Stawałem na tej tekturze , 86 kg. dał radę to i Sonkę udźwignie 1 godzinę temu, Asia napisał: I niech ktoś jeszcze powie złe słowo o tanich meblach z Ikei. Całe 26 zł sztuka audiofilskiego stolika IMG_0015.MOV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 (edytowany) Czy faktycznie ma to jakieś znaczenie, że kolumny stoją tweeterami do wewnątrz , a nie odwrotnie? Jedne z moich podłogówek mają niesymetryczne rozmieszczenie głośników, nie tylko tweeterów i nigdy nie zwracałem na to uwagi. Do śmierci się człowiek uczy🤨 Edytowano 4 czerwca 2023 przez Rega 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 3 godziny temu, Kraft napisał: ponoć z tweeterami do środka lepiej (inny rozkład odbić fal od przedniej ścianki). Choć i tak nie wiem czy zagra - za dużo gałek we wzmacniaczu;). Dnia 28.08.2022 o 09:27, Fafniak napisał: Zawsze mnie zastanawiało dlaczego niektórzy producenci nie stosują lustrzanego odbicia w ułożeniu głośników Aśka ma dwie lewe... kolumny 🙈 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 (edytowany) A tu muszę pozamieniać miejscami głośniki, bo też dwie lewe. Może jakoś ujdzie.😉 Edytowano 4 czerwca 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Mam pytanie, trochę od czapy. Nie pamiętam nicka użytkownika naszego forum, pamiętam, że chyba mieszka w Szkocji i ma kolumny Tannoy (z wyższej półki) na które zachorowałem. Jeśli wciąż tu jest to proszę się przypomnieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Ex użytkownika: Dorsz. 30 minut temu, Bebop napisał: Aśka ma dwie lewe... kolumny 🙈 Nie lubię oportunistów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Ohhh, szkoda, że ex. Niegrzeczny był? Nie wiem co się stało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 1 minutę temu, Asia napisał: Ex użytkownika: Dorsz. Dorsz to był Dzik? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Raczej niewiele osób podziela ten żal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Nieee, nie Dzik. Ale nie martwcie się - oni wszyscy przechodzą reinkarnację. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 (edytowany) 6 minut temu, Asia napisał: Nie lubię oportunistów. Chyba nie zrozumiałem. Mój post miał być żartem, przepraszam jeśli nietrafionym. Edytowano 4 czerwca 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 7 minut temu, Asia napisał: Nie lubię oportunistów. Wolę lewe niż prawe (i sprawiedliwe) 😁. 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Czy ktoś pamięta jakie Tannoy miał Dorsz? Bez tęsknoty za nim? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Mówiłem gdzieś, że nie lubię się obnażać co mam w domu "bo co ludzie powiedzą" , ale co tam, oto moja 20 / mkw mini jaskinia. Jeszcze nie jest taka jak chcę bo dopiero kupiłem dom i mam mnóstwo innych wydatków. Życzliwe komentarze akceptuję, o innych niezwłocznie doniosę administracji 😜 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Taaa, jakoś tak stawiałam na KEF 107 i RME Adi. Czekałam 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Weź nie siej fermentu Aśka 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Dziś już chowam Żądło 👍🏻. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 Ja schowałem swoje forumowe żądło parę miesięcy temu. Cieszę się, że tu mamy miejsce do dyskusji. Nawet tych dziecinnie głupich a czasem wartościowych . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 40 minut temu, Bebop napisał: Mówiłem gdzieś, że nie lubię się obnażać co mam w domu "bo co ludzie powiedzą" , ale co tam, oto moja 20 / mkw mini jaskinia. Jeszcze nie jest taka jak chcę bo dopiero kupiłem dom i mam mnóstwo innych wydatków. Życzliwe komentarze akceptuję, o innych niezwłocznie doniosę administracji 😜 Niejeden z tutaj obecnych chcialby taka jaskinie na poczatek albo na stale - no chyba ze ja tylko musialem zaadoptowac strych na odsluchowy pokoj. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 @Bebop, Ty mieszkasz w Polsce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 @Bebop jest potencjał w tym pokoiku. Na ścianie z sofą (tam gdzie stałeś robiąc zdjęcie) też masz jakieś drzwi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts