hybyrd83 Napisano 8 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2008 Witam,Dzis w skrzynce znalazlem plytke "audiofilskie zajawki". Plyta wyslana do mnie raz jeszcze, poniewaz poprzednia byla uszykodzona. Juz w windzie otworzylem paczke. Rzeczywiscie byla podwojnie zabezpieczona.Niestety gdy zobaczylem plyte, nogi mi sie ugiely Prosze popatrzec na zdjecie. Poprzednia plyta po lewej stronie, nowa ktora dzis otrzymalem po prawej. Polozenie plyty w kopercie i pekniecie wyraznie koreluja z miejscem uderzenia stempla pocztowego Juz kolejny raz nosnik uszkodzony. Na wszystkie plyty ktore otrzymalem od Redakcji tylko jedna byla w idealnym stanie. W innych problem z uszkodzeniem pudelka, "audiofilskie zajawki" sa w kartonowej kopercie no i efekt widac na zdjeciu. Chyba nie zglosze sie z prosba o ponowne wyslanie plyty, bo az mi glupio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Masz potwornego pecha. Do mnie tylko w jednym przypadku doszła płyta z uszkodzonym pudełkiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Ej, Tomaszu!Ty to masz pecha...Gdybym nie znał Cię osobiście byłbym skłonny uważać, iż sprzedajesz "na lewo" płyty... A tak - jak się ponownie spotkamy otrzymasz ode mnie w prezencie nieuszkodzoną płytkę - "Audiofilskie zajawki" Pozdrawiam!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Redakcja wysłała do hybyrd83 po raz trzeci płytkę (w myśl zasady "do 3 razy sztuka" )Tym razem zapakowaliśmy potrójnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Hybyrd!No to teraz będziesz musiał samemu potraktować płytkę młotkiem! A z mojego prezentu niestety nici Pozdrowienia dla doskonale działających - Kaha&Co. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Cytat Gdybym nie znał Cię osobiście byłbym skłonny uważać, iż sprzedajesz "na lewo" płyty... Zeby nie posadzano mnie o jakies przekrety, pokazalem zdjecia plyt. Jak sie dobrze przyjzec zobaczysz, ze jest to nosnik "audiofilskie zajawki".Redakcji dziekuje za szybka reakcje. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Hybyrd!Chyba nie miałeś wątpliwości, iż mój post był żartem???Próbowałem rozładować ciężką atmosferę wynikłą z faktu, iż ponownie Poczta Polska zrobiła "kuku"!!!Naprawdę Tobie współczuję, bo co innego uszkodzenie plastikowej okładki, które i mnie się przydarzyło, a co innego uszkodzenia samej płyty...Pozdrawiam!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 9 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2008 Ja miałem ten sam problem. W tej chwili czekam na dwie płytki aż się boje pomyśleć co się może z nimi stać.Trzeba coś zrobić z tym "szkodnikiem pocztowym".Droga redakcjo zgłoście ten problem do Mazowieckiego UKE w Wawie. Zrobią im kontrolę to zaczną zwracać uwagę. Epoka listów papierowych się skończyła. Stalowy datownik niech sobie na pocztówki zostawią.Przecież na logikę mało kto pakuje widokówki czy kartkę zwykłego papieru w bąbelkową kopertę. Im więcej myślę o bezmyślności tych pracowników, bardziej mi ich żal.Na zdjęciu 1 - opakowanie płytki w takim stanie wyjęte z bąbelkowej kopertyWidać odcisk stempla (swoją droga to jak mocno trzeba waląc aby się tak odcisnął przez bąbelki).Zdjęcie - 2 bez komentarza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2008 arti34 - przypomnij mi czy do Ciebie poszła druga płytka z Audiofilskimi Zajawkami?Płyty pakowane są teraz podwójnie, na pocztę będą dzwonić osoby z Działu Prenumeraty, gdyż oni najlepiej wiedzą z kim tam rozmawiać, kogo ochrzanić itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 10 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2008 Otrzymałem dzisiaj płytę Casandry Wilson plus Audiofilskie Zajawki. Niestety podobnie jak u poprzedników płytka Audiofilskie Zajawki uszkodzona. Na szczęście płyta Cassandry Wilson stan idealny. Paczka pięknie podwójnie zapakowana. Wielkie dzięki dla Pani Kasi za staranne pakowanie, aż strach pomyśleć co byłoby z płytami przy pojedynczym pakowaniu. To już staje się jakąś plagą, może pracownicy poczty polskiej czytają nasze Forum i specjalnie walą młotkami w paczki z płytkami.[attachment=246:plyta.jpg] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2008 Dzwoniliśmy na pocztę obsługująca naszą wysyłkę, stanęło na tym, że Naczelnik ma uświadomić swoich pracowników w kwestii stęplowania. Wręcz niewiarygodne jest, że niszczą płyty pakowane podwójnie.. Też mam wrażenie, że to złośliwie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 10 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2008 Cytat arti34 - przypomnij mi czy do Ciebie poszła druga płytka z Audiofilskimi Zajawkami?Płyty pakowane są teraz podwójnie, na pocztę będą dzwonić osoby z Działu Prenumeraty, gdyż oni najlepiej wiedzą z kim tam rozmawiać, kogo ochrzanić itd. Witam Tak dostałem dziś płytkę z Zajawkami, podwójnie pakowana przetrwała próbę stempla pocztowego.Jak zobaczyłem że stempel jest odbity w środkowej części paczki to mi sie nogi ugięły, ale jest ok.Wielkie podziękowania.Proszę uściskać Panią Kasię Ps. Kah ostatnio miałem problem aby Ci odpowiedzieć na prywatną wiadomość system zgłaszał mi jakieś błędy.Chodziło o te raportowane posty do usunięcia, ale wcześniej zanim dostałem odp. od Ciebie to cz58y je usunął i juz ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 16 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2008 Witam i dziekuje Redakcji za wytrwalosc !Oglaszam wszem i wobec, ze sie udalo ! Tak udalo sie przetrwać plycie CD podróż w 3 kopertach ochronnych (w 2 nie dalo rady)Koperta na plyte - pogieta, ale nosnik na szczescie caly.Jeszcze raz dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2008 Uff, czyli trzem kopertom bąbelkowym stęple pocztowe już nie dają rady Wygląda na to, że znaleźliśmy sposób Dobrze, bo istniała obawa, że będziemy musieli wysyłać płyty w kartonach wypchanych trocinami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 28 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2008 Witam,otrzymałem dzisiaj 2 płytki. Dotarły bezpiecznie, w idealnym stanie. Podziękowania dla Redakcji a szczególne dla Pani Kasi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 28 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2008 Pani Kasiu - dziękuję bardzo za płytki i pozdrowienia dla całej Redakcji.Dotarły bezpiecznie, w idealnym stanie - tak samo jak do mojego Przedmówcy. Dzisiaj dobry dzień dla Warszawy: płyty dotarły, strajku kierowców TIRów nie było, żyć nie umierać Albo się poprawiło na poczcie, albo trud Redakcji włożony w baaaardzo staranne pakowanie i zabezpieczenie przyniósł tak wspaniałe efekty, albo po prostu w ramach jednego miasta tak nie męczą przesyłek (płyty z "zajawkami" regularnie przychodzą w idealnym stanie).A tak swoją drogą - 2 minuty mocowałem się w wyjęciem przesyłki z "europejskiej" skrzynki na listy A Gillmour mimo iż fabrycznie zapakowany/zafoliowany, to płytka jak po lekkich przejściach - ale chodzi OK, dzięki temu przynajmniej przeleciałem się po początkach utworów ...Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ... szkoda, że dopiero w środę uda mi się posłuchać dłużej niż dzisiejsze minut. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2008 Cieszymy się, cieszymy bardzo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 11 lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 lutego 2008 Ja rownierz dostalem plytki w idealnym stanie.Ladnie zabombelkowane opakowanie.Dziekuje serdecznie calej redakcji za plytki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 11 lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 lutego 2008 I ja dostałem dzisiaj.DZIĘKI !"Bezpiecznie" zapakowane w dwóch oddzielnych kopertach, rozumię dywersyfikacja ,co prawda z pomylonym imieniem ale Pani na Poczcie mnie zna i "wydała" mi przesyłki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 lutego 2008 Mam nadzieję, że czas połamanych płyt mamy już za sobą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 13 lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 lutego 2008 Płyte otrzymałem w idealnym stanie (zapakowana super).Pozdrawiam redakcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 14 lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 Błyskawiczna wysyłka.Wczoraj wysłałem maila z tytułem , a już płytka jest w drodze.Mam nadzieję że dotrze cała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 25 lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 lutego 2008 Witam wszystkich po dłuższej przerwie... Na początku, również wielkie dzięki za płytkę... Zapakowana bardzo starannie, potrójnie... Dotarła w stanie idealnym... Co do naszej poczty - wielokrotnie widziałem na dworcach PKP, jak obchodzą sie z przesyłkami, które przemierzają Polskę pociągami... Totalna masakra... Rzucali, w dosłownym znaczeniu tego słowa, co i jak popadnie do wagonów... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 28 lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 lutego 2008 Melduję, że płyta dotarła w idealnym stanie. Tym razem wielkie podziękowania dla Pani Magdy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 lutego 2008 Cała przyjemność, i tak dalej. ;D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts