Belfer54 Napisano 9 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2017 Numeracja postów była na starym forum. Po prostu powróciła na prośbę forumowiczów. Sanwing dziękuję za zwrócenie uwagi na występujący problem a jednocześnie podanie rozwiązania. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 16 lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 lipca 2017 Zaobserwowałem dziwne zjawisko. Numeracja postów działa prawidłowo, ale widoczna jest od razu tylko na bieżącej stronie. Po wybraniu z danego tematu dowolnej poprzedniej strony numeracja początkowo jest niewidoczna. Aby ją odzyskać należy odświeżyć stronę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 3 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2017 Tak właśnie, kwestia ajaxa, jak się dowiedziałam. System zlicza posty za każdym odświeżeniem na nowo - niestety. Jedno kliknięcie więcej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 września 2017 Udostępnij Napisano 15 września 2017 Kraft, narzekałeś na to, że jest słabo widoczny dział "Audiofile dyskutują" i prawie nikt tam nie zagląda... Jak widzisz udało się coś poradzić i od 2 dni na głównej stronie Forum oraz na podstronie AUDIO po prawej stronie mamy ostatnie kilka wątków z tego działu. I to powyżej wpisów pokazanych w "Ostatnie posty" oraz "Ostatnio poruszane tematy". Przeglądając Forum na komórce - wpisy te znajdują się na dole strony a nie po prawej. Ale są! Olu, czy możesz jeszcze poprawić, by w ramce z ostatnimi postami w w dziale "Audiofile dyskutują" (na głównej stronie i na podstronie "Audio") była widoczna informacja o ostatnim poście (kto go napisał), a nie kto założył wątek? Tak będzie czytelniej (podobnie jak to jest w innych miejscach) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2017 RoRo, takich możliwości w panelu admina nie mam, zobaczymy, co da się poradzić. Edit: Jeśli moduł tyczy się postów, to pokazuje posty, a jeśli tematów, to tylko tytuły i w sumie jest to logiczne. Będę myśleć o tym postulacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2017 Dodałam w AUDIO nowe podforum zawierające artykuły. Będziemy dorzucać informacje o nowościach i testach, które przeprowadził magazyn Audio. Może Was to zaciekawi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 19 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2017 Forum jest w tej chwili aktualizowane. Pojawi się lokalizacja i kolorowe awatary u tych, którzy nie mają swoich. Będą zawierać pierwszą literkę nicka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 19 października 2017 Udostępnij Napisano 19 października 2017 Te różne kolory są dość... dyskusyjne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 19 października 2017 Udostępnij Napisano 19 października 2017 Zgadzam się. Czy nie mogą być bardziej stonowane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 19 października 2017 Udostępnij Napisano 19 października 2017 Dobrze że pojawił się wymóg wpisania miejscowości (a jak ktoś nie chce -to może wpisać np. województwo). Na urządzeniach mobilnych w liście ostatnich postów po prawej stronie nieprawidłowo wyświetla się informacja jak dawno była ta odpowiedź (np. zamiast 20 minut jest chyba %m). A co do kolorów-to przynajmniej się wyróżniają, a pole z literą nie jest przecież aż tak duże... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 19 października 2017 Udostępnij Napisano 19 października 2017 Pola z literą nie są duże, ale niektóre są tak jaskrawe, że odwracają uwagę i utrudniają ogląd całości forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 października 2017 Udostępnij Napisano 20 października 2017 7 godzin temu, Kraft napisał: Pola z literą nie są duże, ale niektóre są tak jaskrawe, że odwracają uwagę i utrudniają ogląd całości forum. Dokładnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 20 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2017 Wiem, niektóre barwy dają po oczach, ale nie da się tych żarówek niestety zmienić. Rozumiem, że chodzi o odcienie zielonego - może takie avatary nie będą się często obok siebie wyświetlać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 20 października 2017 Udostępnij Napisano 20 października 2017 Czy ta akurat - kosmetyczna zmiana - była rzeczywiście niezbędna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 20 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2017 @traumeel została zrobiona duża aktualizacja i zmieniona skórka, bo nie wszystkie funkcjonalności były obsługiwane. Jednak kombinujemy, żeby te jaskrawości stonować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 20 października 2017 Udostępnij Napisano 20 października 2017 Myślę, że dostatecznie dobrze będą wyglądały kwadraty w JEDNYM stonowanym kolorze różniące się tylko literą. Unikajmy kakofonii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don55 Napisano 20 października 2017 Udostępnij Napisano 20 października 2017 (edytowany) U mnie to była mobilizacja do znalezienia sobie avatara. Ta zielona literka D przypominała .... fasolę Edytowano 20 października 2017 przez Don55 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 Warto by było popracować nad ogłoszeniami, by dla zamieszczenia ogłoszenia dla użytkownika niezarejestrowanego było wymagane wpisanie danych w polu TELEFON albo MAIL. Bo nadal jest dużo ogłoszeń, w których nie ma żadnej możliwości skontaktowania się z ogłoszeniodawcą. Właśnie skończyłem upojne godzinne sprzątanie i usuwanie takich ogłoszeń (starych), a jeszcze trochę zostało na kolejne dni. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2017 Zadziwiające są dla mnie te ogłoszenia gdzie nie ma żadnego kontaktu. Po kiego grzyba ? Jaki jest sens? czy nie można by wprowadzić limitu np. 50 postów przed umieszczeniem ogłoszenia? A najlepiej żeby była tabelka do wypełnienia a przy braku danych nie byłoby możliwości zamieścić ogłoszenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2017 1 godzinę temu, Fafniak napisał: Zadziwiające są dla mnie te ogłoszenia gdzie nie ma żadnego kontaktu. Po kiego grzyba ? Jaki jest sens? Ludzie nieuważnie piszą - i nie chce im się poprawiać błędów. A jak myślisz - czy ja lubię tracić czas na upominanie ludzi, by przeczytali swój post po jego napisaniu i skorygowali błędy? To samo dotyczy tych, którzy zamieszczają ogłoszenia. Pozdrawiam PS. Trzeba teraz poczekać cierpliwie aż będzie to poprawione. Nic nowego - życie ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 12 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2017 Tak, faktycznie jest to do poprawy. Zajmę się tematem, ale dajcie chwilę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Zgodnie z tematem "Nic o nas bez Was" proszę Administrację o wyjaśnienie kwestii bana dla S4Home - jednego z najaktywniejszych forumowiczów. Mam wrażenie, że ban ów nie spotkał się z aprobatą znacznej części użytkowników forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 26 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 grudnia 2017 Dobry wieczór, niestety ban - oczywiście przy docenieniu aktywności i zasług - został przyznany nie bez powodu, jednak niech pozostanie to między Administracją a S4Home, który na forum wróci w nowym roku. Pozdrawiam serdecznie, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 Możecie jakoś zblokować "gości" ? , chyba jakieś boty wystawiają oferty w dziale sprzedam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2018 Ale masz S4 na forum. Zapytaj go czemu był ban Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts