MarekPijowczyk Napisano 17 stycznia 2023 Napisano 17 stycznia 2023 Dzisiaj u mnie akurat radio internetowe leci, a dokładniej jazzowe. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 18 stycznia 2023 Napisano 18 stycznia 2023 no i posłuchałem... https://trojka.polskieradio.pl/artykul/3104075,W-tonacji-Trojki-16-stycznia-godz-1910?fbclid=IwAR2bK4f4I4rSXoQsk1VHDwEsvi0qXQ7EdZ25iLa09yebqAD9SBS7Cy88FBc 1 Odpisz, cytując
shureido Napisano 18 stycznia 2023 Napisano 18 stycznia 2023 6 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: no i posłuchałem... https://trojka.polskieradio.pl/artykul/3104075,W-tonacji-Trojki-16-stycznia-godz-1910?fbclid=IwAR2bK4f4I4rSXoQsk1VHDwEsvi0qXQ7EdZ25iLa09yebqAD9SBS7Cy88FBc serio ? 😲 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 19 stycznia 2023 Napisano 19 stycznia 2023 @shureido Przeca każdy słucha co mu pasuje... Ja radia słucham tylko w pracy tylko internetowego przez dokanałowe słuchawki . Zwykłego radia, jak dla mnie, nie da się słuchać - nie cierpię reklam i zbędnego gadulstwa. Na razie jestem na etapie kompletowania linków radia tylko z muzą - bez reklam i gadania - tyle że cięęęężko to idzie. Odpisz, cytując
shureido Napisano 19 stycznia 2023 Napisano 19 stycznia 2023 15 minut temu, gienas napisał: @shureido Przeca każdy słucha co mu pasuje... Ja radia słucham tylko w pracy tylko internetowego przez dokanałowe słuchawki . Zwykłego radia, jak dla mnie, nie da się słuchać - nie cierpię reklam i zbędnego gadulstwa. Na razie jestem na etapie kompletowania linków radia tylko z muzą - bez reklam i gadania - tyle że cięęęężko to idzie. masz monstrualnego pecha, jeżeli znajdujesz stacje z reklamami 😱 Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano 20 stycznia 2023 Napisano 20 stycznia 2023 18 godzin temu, gienas napisał: Ja radia słucham tylko w pracy tylko internetowego przez dokanałowe słuchawki . Zwykłego radia, jak dla mnie, nie da się słuchać - nie cierpię reklam i zbędnego gadulstwa. Na razie jestem na etapie kompletowania linków radia tylko z muzą - bez reklam i gadania - tyle że cięęęężko to idzie. Sprawdź te stacje. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 20 stycznia 2023 Napisano 20 stycznia 2023 Dnia 7.01.2023 o 19:33, Palmos napisał: Głównie muzo.fm ze względu na dobrą jakość dźwięku. Wiem że nie powinno się siebie cytować ale od jakiś kilku dni to zdanie przestało być aktualne. Nie wiem co się stało jakość dźwięku tego radia bardzo spadła. Szkoda Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 30 stycznia 2023 Napisano 30 stycznia 2023 A Ja ich dzisiaj posłucham... Wydaje się, że przestrzenią, w której ostatnio najczęściej przywołuje się piosenki z lat 80. są seriale produkowane przez wielkie platformy streamigowe. Wystarczy przywołać chociażby "Stranger Things", "Dark", "Rojst", a ostatnio "The Last of Us". Niezależnie od motywacji reżyserów i scenarzystów, utwory wielkich gwiazd sprzed czterdziestu lat przeżywają aktualnie swoją drugą młodość. W poniedziałkowej "Trzeciej fali" usłyszycie kilkoro artystów odkrywanych na nowo przez młodych "zjadaczy seriali" Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Pażdziernik 2025 …. w międzyczasie Trójka odbiła się od dna. I umarł Jan Ptaszyn Wróblewski. Wciąż słucham Trójki. Ale jakby mniej, niż przed okresem Wielkiej Smuty. I nie mogę przywyknąć do tych nowych głosów. Jakieś one nietrójkowe (trójkowe to Kaczkowski, Niedźwiecki, Stelmach, Metz, czy Kydryński). 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Osobiście słucham radia tylko w pracy. Najczęściej jest to Trójka. Kaczkowski wrócił, na audycję w soboty przed południem. Darek Bugalski też, ma dwie godziny w niedzielę od 22:00. Co do nowych głosów, to uwielbiam Mateusza Tomaszuka i jego "Off Control" w czwartki od 21 do 23. Co do reszty, męczy mnie Pani mająca manierę prezentowania w stylu: a teraz utwór "x" OD (sic!) i tu pada nazwa twórcy. Tęsknię za porządną polszczyzną niegdysiejszych posiadaczy karty mikrofonowej. Wtedy podobne potworki stylistyczne się nie zdarzały. Ale cieszę się, że Trójka się odrodziła. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, TAtomicus napisał: Wciąż słucham Trójki. Ale jakby mniej, niż przed okresem Wielkiej Smuty. I nie mogę przywyknąć do tych nowych głosów. Jakieś one nietrójkowe (trójkowe to Kaczkowski, Niedźwiecki, Stelmach, Metz, czy Kydryński). Należy - bo nie mamy innego wyjścia - pogodzić się z następującymi zmianami. Ludzie odchodzą, przychodzą nowi,nowe głosy,czasem nowi szefowie...😁 Takie spostrzeżenie mi się nasunęło,gdy zobaczyłem tytuł wątku: kiedy wpadam do teściowej na kawę w kuchni obitej pamiętającą komunę boazerią gra często mały tranzystorek. Jakaś radiowa Jedynka,z tymi charakterystycznymi sygnałami między różnymi częściami audycji. U siebie w domu zmieniłbym audycję natychmiast,ale tam jakoś to współgra,z tą boazerią,zapachem kawy, krzątającą się teściową 😁 Odpisz, cytując
shureido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 42 minuty temu, TAtomicus napisał: Pażdziernik 2025 …. w międzyczasie Trójka odbiła się od dna. I umarł Jan Ptaszyn Wróblewski. Wciąż słucham Trójki. Ale jakby mniej, niż przed okresem Wielkiej Smuty. I nie mogę przywyknąć do tych nowych głosów. Jakieś one nietrójkowe (trójkowe to Kaczkowski, Niedźwiecki, Stelmach, Metz, czy Kydryński). sporo głosów ze starej "3" jest w 357 Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zgadza się. Od czasu Wielkiej Afery, to jest teraz dla mnie główne radio. Ale wątek jest zdaje się o prawdziwym radio. Takim bez netu. Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, michaudio napisał: Osobiście słucham radia tylko w pracy. Najczęściej jest to Trójka. Kaczkowski wrócił, na audycję w soboty przed południem. Darek Bugalski też, ma dwie godziny w niedzielę od 22:00. Co do nowych głosów, to uwielbiam Mateusza Tomaszuka i jego "Off Control" w czwartki od 21 do 23. Co do reszty, męczy mnie Pani mająca manierę prezentowania w stylu: a teraz utwór "x" OD (sic!) i tu pada nazwa twórcy. Tęsknię za porządną polszczyzną niegdysiejszych posiadaczy karty mikrofonowej. Wtedy podobne potworki stylistyczne się nie zdarzały. Ale cieszę się, że Trójka się odrodziła. W Trójce słucham regularnie STT Kaczkowkiego, Dymu na wodzie Adamczyka, i ostatnio Jazz’N’Bass Grabkowskiego. Pozostałe - jak wpadnie. A którą panią masz na myśli? Poza Trójką nocami leci u mnie Dwójka. Plus jakieś skakanie po kilku innych stacjach. Odpisz, cytując
shureido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, TAtomicus napisał: Zgadza się. Od czasu Wielkiej Afery, to jest teraz dla mnie główne radio. Ale wątek jest zdaje się o prawdziwym radio. Takim bez netu. słuchaniem takiego bez netu trzeba się nachapać na zapas... Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, TAtomicus napisał: A którą panią masz na myśli? Panią Anię Lalkę, prowadzącą w nocy "Bażancie serca" Odpisz, cytując
Recommended Posts