tchocky Napisano 23 lipca Udostępnij Napisano 23 lipca 40 lat temu ukazał się ten singiel. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 27 lipca Udostępnij Napisano 27 lipca Zmienil sie chlop, od milionow monet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 lipca Udostępnij Napisano 27 lipca Dnia 23.07.2024 o 20:39, tchocky napisał: 40 lat temu ukazał się ten singiel. Matko jedyna, to ja miałem wtedy 10 lat . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca Żałuję, że nie mam talent do grania na czymkolwiek. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca (edytowany) @terracan1929 Raptem tydzień temu miałem okazję słuchać tego kawałka Rezerwatu na żywo w wykonaniu folk-rockowego zespołu Mitra grającego w Swornegaciach. Było b. miło - oni grali, a ja właśnie przepływałem ostatnie długości kąpieliska. Dźwięk niósł się po całym jeziorze., natomiast akustyka w wodzie pozostawiała trochę do życzenia. Edytowano 28 lipca przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Nowe ale brzmi jak stare… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panbulka_ Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia Dzisiaj jak co roku w rocznicę wybuchu powstania słucham "63 dni chwały". 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia Chodzi za mną od paru dni. A wszystko dzięki coverowi Duran Duran z zeszłorocznej płyty "Danse Macabre" (całkiem fajnej płyty). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia (edytowany) Chyba już za późno aby głośniej podkręcić ten kawałek... Edytowano 1 sierpnia przez kassyx 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2 godziny temu, kassyx napisał: Chyba już za późno aby głośniej podkręcić ten kawałek... Niewielu tu fanow, takich coverow, ale ja akurat lubie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia Generalnie preferuję oryginały ale ostatnio wyszukuję covery i trafiają się naprawdę fajne. Częściej jednak nie da się ich słuchać 🫣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia 11 minut temu, kassyx napisał: Generalnie preferuję oryginały ale ostatnio wyszukuję covery i trafiają się naprawdę fajne. Częściej jednak nie da się ich słuchać 🫣 A propos coverow, to taka ciekawostka - na ich profilu youtube juz 14 lat, a na koncie MJ 13 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia hicior Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia Dobrych coverow jest masa. To jeden z moich ulubionych glosow, w ogole. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
száraz fehér Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia (edytowany) Nouvelle Vague - a propos coverów. np Edytowano 2 sierpnia przez száraz fehér 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia Ona akurat potrafi zaśpiewać wszystko i jak dla mnie za każdym razem jest super. Z Metaliką też jej świetnie poszło. Rewelacyjnie zaśpiewała tutaj: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia Cala ta backyardowa sesja, to zloto. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia też lubię i jeszcze to: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia 1:43 i juz daje spokoj z Miley 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 sierpnia Udostępnij Napisano 2 sierpnia (edytowany) Gdzieś na youtubie jest ustawka z nią w metrze, mam wrażenie że na żywo zawsze lepiej wypada. Edytowano 2 sierpnia przez kassyx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 3 sierpnia Udostępnij Napisano 3 sierpnia 45 lat skończył ten album. https://tidal.com/album/2850251?u 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 4 sierpnia Udostępnij Napisano 4 sierpnia Ostatnio wpadła mi w ucho ta kanadyjska wykonawczyni. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts