Slawko69 Napisano 3 grudnia Udostępnij Napisano 3 grudnia Perfect Strangers zawsze budzi emocje. Szczególnie po kilku drinkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 grudnia Udostępnij Napisano 3 grudnia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Wytwórnię Nagel Heyer lubię głównie za muzykę. W latach 90-tych wydała masę swingu w wykonaniu zarówno weteranów gatunku, jak i młodszych adeptów. Ten koncert z Hamburga jest dobrym przykładem. A w poniższym numerze dodatkowo cieszy dobra realizacja dźwięku. (Mam pierwszą edycję płyty, na YT jest chyba tylko remaster.) Randy Sandke / The New York Allstars - "Count Basie Remembered" (Nagel Heyer, 1996 r.) Grający tu na kontrabasie i pogwizdujący Bob Haggart miał wówczas 82 lata. Jeździł w trasy z różnymi składami do samego końca. Obyśmy byli w równie dobrej formie i zachowali tę pogodę ducha będąc w jego wieku. Posłuchajcie Boba oraz Joe'go Ascione bawiącego się swoim zestawem perkusyjnym. U mnie ładnie słychać, jak Joe przemieszcza się na scenie. @Grzesiek202,@maxredaktor, @tomek4446, @MariuszZ i inni - dacie radę powstrzymać się od uśmiechu? 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia @Rafał S I już leci, i już płyta dodana do sprawdzenia. Bo przynajmniej (lub, jak kto woli - bynajmniej ), wrażenia przestrzenne z tego nagrania zastępują wzrok. Dawaj więcej takich numerów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia @Rafał S Nie, nie dałem rady zachować poważnej twarzy Dzięki za rekomendację. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Dnia 16.11.2024 o 23:29, tchocky napisał: Best of? Lepiej posłuchać tych płyt w całości. Jak dla mnie, najlepsze utwory z tych 3 albumow mam na The Best off. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Tidal mnie podsumował… https://tidal.com/mix/00862af5dadbdcf0a9427c52941452 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia A robi podsumowanie roczne? Bo nie pamiętam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Chyba tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Oczywiście… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia To dawaj 2024🫣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia https://tidal.com/mix/009e67b49ae234f5a7d16a6d12206d ale rok się nie skończył i może się to zmienić, choć teraz i tak więcej słucham stacjonarnie z winyla i cd… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Dało się zauważyć, sporo starych płytek które też lubię. 🖐 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Ja już takiego swojego podsumowania bym nie pokazał. A powody takie , że by był śmiech jak ktoś by to zobaczył. Sam przeważnie słucham z Qobuza, a Tidala używa żonka jak się bierze do sprzątania no i wtedy wiadomo co może lecieć: Joe Dassin, Gazebo, F.R.David, Ryan Paris, Modern Talking, itp. Sam się uśmiechnełem jak zobaczyłem ostatnie podsumowanie. Na rocznym jest jeszcze w miarę ok, bo żonka tak dopiero od 2-3 miesięcy częściej zaczeła puszczać muzę podczas sprzątania. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Ale to się słuchało, od tego nie da się odciąć 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia (edytowany) Dnia 3.12.2024 o 20:58, Slawko69 napisał: Szczególnie po kilku drinkach Nie pamiętam kiedy wypiłem ostatniego drinka, a pomimo to .... . Sugestia ma się nijak do rzeczywistości. Szczególnie w wieku licealnym. Edytowano 5 grudnia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Joe Dassin Ja też mojego podsumowania nie udostępnię, bo wyjdzie żem element wywrotowy, ale Panie Kolego! Wstydzić to byś się mógł miauczenia pewnego Dawida, a nie takiej klasyki 🙂. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia (edytowany) Hasselhoffa ? 😂 Edytowano 5 grudnia przez Dedal 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia No nie, pewnie chodził o sławne łordsdonkamizi… 21 minut temu, Grzesiek202 napisał: Joe Dassin Jest… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Wolę oryginał 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia 12 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Jest… Ja CD jeszcze nie mam. Ale jest na liście. 👍za "Idą święta". Niestety, ale 357 to już, a może jeszce nie to. Woźniaka też bardzo lubię. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts