MarcKrawczyk Napisano 10 stycznia Udostępnij Napisano 10 stycznia 15 godzin temu, pairtick napisał: A poniżej, mój ulubiony z tej płyty. A ja nawet całą płytę tak zatytułowaną posiadam… 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 10 stycznia Udostępnij Napisano 10 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 10 stycznia Udostępnij Napisano 10 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Tego dnia, ale 41 lat temu ukazał się na singlu jeden z największych przebojów Eurythmics "Here comes the rain again”. Utwór pochodzi z płyty "Touch" wydanej w 1983 roku i był trzecim i ostatnim singlem z tego albumu. Na amerykańskiej liście Billboardu dotarł do 4. miejsca. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Poniedziałek o 09:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:38 https://tidal.com/track/302993649?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Poniedziałek o 18:50 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:50 @terracan1929 do utworów p. Zdzisławy dodałbym jeszcze ten. Też jest wspaniały. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Poniedziałek o 20:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:29 Świetny film i muzyka 👍 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 22:56 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:56 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Wtorek o 10:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:14 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano Wtorek o 12:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:56 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano Środa o 22:19 Udostępnij Napisano Środa o 22:19 przez Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano Czwartek o 10:28 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:28 Gitary włosoujemna i włosododatnia, a jak "gadają" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Czwartek o 13:36 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:36 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Czwartek o 14:56 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:56 Dla przypomnienia , Panie kiedyś to grali ..... A serio , jak słucham utworów Jethro Tull , to ich konstrukcja jest genialna. Jakże odmienna od współczesnych z jednostajnym rytmem i naciskiem na refren. W tym utworze jest wszystko , zmiany nastroju budowane muzyką , werwa , piękny wokal , nostalgia. Polecam wysłuchać. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Czwartek o 16:33 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:33 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano Czwartek o 17:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:50 Dobra płyta jak ktoś lubi taką muzykę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Czwartek o 19:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:25 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 11:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:25 Tidal zrobił playlisty 2025. Między innymi jest lista z rodzimymi objawieniami , 20 utworów. Te 20 utworów dzieli się na dwa gatunki . Pierwszy to panienki śpiewające tekstem ze słownika wyrazów obcych i dla zaakcentowania tych mądrych / choć nie spójnych wyrazów / , wyciągają ostatnie sylaby . Drugi gatunek to Rap. I tu mamy ciągle tą samą papkę , okraszoną wg. mnie tymi samymi bitami. Na pierwszym miejscu tej listy jest facet którego utwór wstawiam poniżej. Mam pytanie , czy ktoś może wsłuchać się w tekst i mi wyjaśnić o co mu chodzi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 17:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:09 Dziś bez trybu, DIDO… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano wczoraj o 17:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:13 (edytowany) 6 godzin temu, tomek4446 napisał: Na pierwszym miejscu tej listy jest facet którego utwór wstawiam poniżej. Mam pytanie , czy ktoś może wsłuchać się w tekst i mi wyjaśnić o co mu chodzi Tomku nie mogę się rozwinąć bo ban będzie ale wszystkie te Bambi, srambi Łosie i Lesie to po prostu: jpd.... Tragedia Ostatnio kumpel mi pokazuje z TikToka czy tam innego syfu filmik jak się młode dziewczyny nastolatki bawią i śpiewają z nijaką fagatą test o dupo... itd mówi zobacz jaka patologia. Z jednej strony oburzenie u kumpla, a u mnie głównie pytanie się rodzi: gdzie są rodzice? Z drugiej strony zrozumienie. No przecież panie lekkich obyczajów i inna patologia też musi być. Szkoda tylko że dziś takie rzeczy przechodzą w normę i to tak szeroko. Kiedyś to były kwestie wstydu, hańby, marginesu... Jak to mówią od dobrobytu się w dupie przewraca Edytowano wczoraj o 17:28 przez Wing0 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano wczoraj o 17:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:34 @tomek4446 a dziś żeby troszkę zrównoważyć te nowe patologie coś klasycznego 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts