Mar_Wal Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Wiosna, weekend... Nic tylko się bawić 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Tak. Na forumn😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Pasuje to na słoneczny, sobotni poranek... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Człowiek chce się nacieszyć nową zabawką więc dzisiaj streaming również w domu. No brzmi to wybornie. Szkoda, że tak mało nagrali. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Kącik historyczny: tego dnia, ale 32 lata temu został wydany "Songs Of Faith And Devotion", 8-my album studyjny grupy Depeche Mode… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Mym skromnym zdaniem jeden z najlepiej nagranych koncertów jakie słyszałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca 22 godziny temu, Dedal napisał: Tak. Na forumn😂 ...a i owszem, czasem zabawa lepsza niż w cyrku. Przy miłej rozrywkowej nucie to już czysta przyjemność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Pierwsza z pięciu nagród Grammy za płytę dla Dianne Reeves... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca (edytowany) Genialna płyta. Poruszająca. Edytowano 22 marca przez fp74 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Cały tydzień ta płyta nie wchodziła a w niedzielę proszę bardzo...😁. Pierwsze wydanie amerykańskie 1992 Dla tych, co czasem lubią się wsłuchać w nuty, a nie w kable...🤫 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Zmieniam klimat na bardziej niedzielny... Świetne wydanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Dzisiaj dzień gadających głów… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Po prostu Dreamteam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca (edytowany) 21 godzin temu, fp74 napisał: Człowiek chce się nacieszyć nową zabawką więc dzisiaj streaming również w domu. No brzmi to wybornie. Szkoda, że tak mało nagrali. Dziękuje. Sprawdziłem DR, jest dobrze. Teraz zerkam na discogs i ebay Oczywiście w międzyczasie słucham na Tidalu. Lubię takie klimaty. Edytowano 23 marca przez soberowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Druga z tych plyt jest dostępna na CDJapan w wersji shm, cardboard mini LP. Także tego.... prawda. A że wznawiają w maju sześcioplytowe wydanie Sun Bear Concerts K. Jarretta na sacd, to jest podwójny pretekst. No i zawsze coś się tam do koszyczka jeszcze dorzuci....😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca (edytowany) Takie coś wynalazłem, tzn. w radiu leciało 😉 https://www.aveygrouwsband.com/bio Edytowano 23 marca przez pairtick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Nosowska/Osiecka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Niedziela upływa spokojnie, mimo że akurat przeglądam AS 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Zakup zainspirowany jednym utworem. https://korzynski.bandcamp.com/album/sweet-music Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca 16 minut temu, Profi napisał: Zakup zainspirowany jednym utworem. https://korzynski.bandcamp.com/album/sweet-music Czasem też okładka po prostu zachęca do zakupu płyty... Mnie w tym tygodniu (i chyba następnym) inspiruje ta pani: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca @maxredaktor Mam trochę płyt każdego z nich, w tym ich wspólny elektryczny koncert. Tego akustycznego występu nie znałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Ja poznałem dzięki streamingowi, od którego uciekasz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts