rajdek Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 16.07.2025 o 21:30, kaczadupa napisał: Relaks przed jutrzejszym, wielkim audiofilsko dniem. https://tidal.com/browse/album/3469657?u Właśnie kończę słuchać płytę w pełni zrelaksowany, bardzo intymny przekaz 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ostatnio na forum są modne głosy wokalistek, więc wrzuciłem coś nowego, dla mnie nowego. Brzmi niesamowicie, jest high quality, może to Xaviany, może dobrze nagrana płyta, nie wiem. Wiem, że jestem po jednym Miłosławie Arcyipa.... 😀 1 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, soberowy napisał: Ostatnio na forum są modne głosy wokalistek, więc wrzuciłem coś nowego, dla mnie nowego. Brzmi niesamowicie, jest high quality, może to Xaviany, może dobrze nagrana płyta, nie wiem. Wiem, że jestem po jednym Miłosławie Arcyipa.... 😀 Po kolejnym może być jeszcze piękniej, może to jest klucz do tych cudownych żeńskich wokali.... 🤭 1 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jeden Miłosław? Bez żartów;) Kalifornia i Włochy spożyte, czas na tę Panią;) Edytowano 3 godziny temu przez tomasz1w 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 2 godziny temu, soberowy napisał: Ostatnio na forum są modne głosy wokalistek, To i ja coś polecę: Natalie Rose LeBrecht - Holy Prana Open Game Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu Właśnie siadam do nocnego słuchania muzyki, dzięki za polecenie już mam na Qobuzie w ulubionych. Lubie te klimaty. 🫡 Odpisz, cytując
Recommended Posts