misiekx Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Rafał S napisał: ! Dla mnie ( i chyba dla wielu) to ich najlepszy album Dokładnie 👍👍👍 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 godzin temu, pairtick napisał: A to mnie Qobuz przywitał nową płytą. W Tidalu to już stary znajomy od lipca tego roku Edytowano 3 godziny temu przez Jacch Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Jacch napisał: W Tidalu to już stary znajomy od lipca tego roku Ja Qobuza dopiero od niedawna mam i tak sobie kliknąłem nowości z bluesa. Tak się bawię na razie 😇 Edytowano 2 godziny temu przez pairtick Odpisz, cytując
Jacch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, pairtick napisał: Ja Qobuza dopiero od niedawna mam i tak sobie kliknąłem nowości z bluesa. I faktycznie lepiej niż Tidal? bo opinie znam różne. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu 1 godzinę temu, Jacch napisał: I faktycznie lepiej niż Tidal? bo opinie znam różne. Qobuz to mój pierwszy i jedyny streaming. Kupiłem na rok z góry, z pierwszym miesiącem gratis, i nie narzekam. Odpisz, cytując
Recommended Posts