MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 13:17 Napisano wczoraj o 13:17 I jeszcze coverek z nadchodzącej płyty… Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 8.11.2025 o 21:47, michaudio napisał: Jeśli ktoś najpierw poznał klasykę prog-rocka, to jest w szoku słysząc wtórność Riverside. Tak, rozumiem. Sam taką drogą szedłem. Dlatego lepiej zacząć od początku, moim zdaniem. Od tych pierwszych i wpływowych. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu W dzisiejszym kąciku historycznym takie oto ciekawe jubilatki się odnalazły… 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Oryginalne granie, pośród wielu typowych psychodeli z końca lat 60. Oryginalne i przekonujące, przynajmniej dla mnie 🙂 Myślę, że niejeden zespół krautrockowy zapisał sobie nazwę Silver Apples. Edytowano 1 godzinę temu przez Adi777 Odpisz, cytując
Recommended Posts