MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 13:17 Napisano Niedziela o 13:17 I jeszcze coverek z nadchodzącej płyty… Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Dnia 8.11.2025 o 21:47, michaudio napisał: Jeśli ktoś najpierw poznał klasykę prog-rocka, to jest w szoku słysząc wtórność Riverside. Tak, rozumiem. Sam taką drogą szedłem. Dlatego lepiej zacząć od początku, moim zdaniem. Od tych pierwszych i wpływowych. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu W dzisiejszym kąciku historycznym takie oto ciekawe jubilatki się odnalazły… 3 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowany) Oryginalne granie, pośród wielu typowych psychodeli z końca lat 60. Oryginalne i przekonujące, przynajmniej dla mnie 🙂 Myślę, że niejeden zespół krautrockowy zapisał sobie nazwę Silver Apples. Edytowano 20 godzin temu przez Adi777 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie pytaj o Polskę zbyt oklepane w ten dzień, to niech będzie Swiernalis… Odpisz, cytując
Recommended Posts