Chyba Miro 84 Napisano 23 marca 2021 Udostępnij Napisano 23 marca 2021 (edytowany) Ilekroć slucham nie mogę wyjść z podziwu.... taki głos.... A tu z pianinkiem Czy tylko ja mam dreszcze słuchając??? Edytowano 23 marca 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 marca 2021 Udostępnij Napisano 24 marca 2021 Fajny jazz-roczek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 marca 2021 Udostępnij Napisano 24 marca 2021 Czasem też warto sie zanurzyć w czyms takim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Dnia 24.03.2021 o 20:53, Chyba Miro 84 napisał: Czasem też warto sie zanurzyć w czyms takim Właśnie próbowałem się w tym zanurzyć i... no i za cholerę nie umiem. Eminem to dla mnie taki stary byk z glutem pod nosem - tak mam i nic na to nie poradzę 😆 Ogólnie rap czy hip-hop na mnie nie działał nigdy. Ale jeden jedyny legendarny polski Kaliber 44 - to bardzo lubię i mam nawet CD Księga Tajemnicza. Prolog. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Za to taka muzyka działa na mnie i to bardzo (oczywiście nie z jutuby) 🙂 Jakiś fan zrobił taki klip. Wyszło to super 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Dlatego ja polecam Łona i Weber - przynajmniej teksty są ciekawe Polecam też video bo są nieźle zrealizowane 3 minuty temu, JohnDoe napisał: Za to taka muzyka działa na mnie i to bardzo (oczywiście nie z jutuby) 🙂 Jakiś fan zrobił taki klip. Wyszło to super 👍 no fajne.... kurcze bullitt i vanishing point... ehhhh Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Fajne? Ja na dupie nie mogę spokojnie usiedzieć jak na to patrzę i słucham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Dzięki uprzejmości Kolegi Kamill00 mam zapewnione kilka wieczorów słuchania. Dzis Scorpions. Płyta z USA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Na razie z radia ale na początku maja premiera płyty OK Boomer. Już się cieszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 5 godzin temu, JohnDoe napisał: Księga Tajemnicza. Prolog Ponadczasowa 💪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 Genialna płyta. Sting Duets. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 Przyjacielska przysługa - realizacja mła Radosny łomot na pobudkę 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 1 godzinę temu, Fafniak napisał: realizacja mła mła w sensie, że tła? Fiu fiu, gratuluję Panie rezyserze 👍 Kaśka Sochacka, wczoraj gościła w Radio 357. Bardzo sympatyczna dziewczyna. No i płyta fajna, polecam 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 (edytowany) Nie mój klimat. Ja polecę nowy album Spiętego. Jestem fanem jego twórczości pod każdą postacią. Album Black Mental już ,, na dniach''. Edytowano 27 marca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 (edytowany) dziś pogoda trochę pokrzyżowała mi plany, a więc na popołudnie przewiduję cd Scorpions z winyla Edytowano 27 marca 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 (edytowany) oj chyba będą oglądać kolekcję płyt... tylko pies jest w niebezpiecznej pozycji.... pies właścicielki czy właściciela....🤣 Edytowano 27 marca 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 No tak, kolekcja zagrożona bo stoi na podłodze. Ale może pies nie ruszy bo to w wiekszości starocie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 yyyy miałem na myśli inny rodzaj zagrożenia no wiesz czasami chodziło się do kina a nie na film Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 (edytowany) Tak, tak - wiem. Widać po oczach tej panny jakiego zagrożenia się obawia (spodziewa) A jak się one boją tego zagrożenia to już wyjaśnił Zagłoba w Panu Wołodyjowskim. Chciałem trochę skierować temat na inne tory aby nie było OT😉. A do kina też chodziłem m.in tez czasem w podobnym celu. Tylko, że to było tak dawno, że prawie już zapomniałem, bo to w czasch kiedy pierwsza cześć GW wchodziła do kin. Edytowano 27 marca 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 marca 2021 Udostępnij Napisano 27 marca 2021 królowa popu jest tylko jedna... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 (edytowany) Cały album bardzo przyjemny. Edytowano 30 marca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 naprawdę dobrze zrealizowana płyta... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 Tak mnie jakoś zmotywowałeś, że zaraz wrzucę na talerz coś z tego zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 W nowymświecie Mann przed chwilą zapodał dzisiaj to: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts