Asia Napisano 5 lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 lipca 2021 Mnie się zdarzało, pod wpływem brata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 lipca 2021 Z aplikacji Sonosa 6 godzin temu, JaZz napisał: A tutaj moja kompozycja 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 14 godzin temu, JaZz napisał: Ciekawostka dot. TLOU2 - aktorka która grała Ellie podobno uczyła się "gorzej" śpiewać żeby być bardziej wiarygodną. Ciekawe. Co do soundtracku z "Lasta 2", to nie jest zły, nawet całkiem niezły, ale i tak przehajpowany, zresztą, jak cala gra. Przeszedłeś Lasta 2? Nie powiem, jedynka mi się podobała,ale też nie na tyle, żeby wychwalać w niebogłosy. Na dwójkę czekałem, tym bardziej, że gameplay przedpremierowy był świetny, ale jak już zagrałem, to jakoś bie chciało mi się grać. Pewnie jakaś w tym zasługa recenzentów. Te ochy i achy, aż mnie mdliło od nich, ileż można. A co do grafiki, to chyba jestem jedyną osobą, która nie piała nad nią z zachwytu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, JaZz napisał: Co do recenzji, jeśli jestem zdecydowany na grę, czy film, nie czytam i nie oglądam. Materiałów też staram się unikać. Nie jest to łatwe, tym bardziej jak się napalimy na jakiś tytuł 😉 Pewnie wiesz sam 😉 Odnośnie grafiki, to ja chyba tak mam, nic nie jest mnie w stanie zachwycić. Nie powiem, bo nie grałem w wiele gier, które są uważane za najładniejsze, ale widziałem filmiki, i żadna gra nie wywołała u mnie ślinotoku 😁 Wciąż czekam na "Crysisa" z 2007 roku, If you know what I mean ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowano 6 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 Zespół Merope. Trio złożone z dowodzącej litewskiej wokalistki Indrė Jurgelevičiūtė, na gitarze belg Bert Cools, i francuski flecista Jean-Christophe Bonnafous. Oprócz tego wileński chór Jauna muzika dyrygowany przez Vaclovasa Augustinasa. Muzyka na płycie to interpretacje starych litewskich pieśni folkowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 lipca 2021 I zmiana nastroju Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Dziś dużo w drodze, mało w domu, czytam z doskoku, a w głowie cały czas tłucze się ta niewyszukana melodia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Rewelacja! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Brodka w tym wykonaniu już była ale dla przypomnienia 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Wyrazisty rytm i coś na uspokojenie , jedna z pierwszych płyt winylowych jaką nabyłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 @tomek4446 @Rega Panowie kapitalne utwory 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Wyrazisty rytm i coś na uspokojenie , jedna z pierwszych płyt winylowych jaką nabyłem. dobre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Dzięki. Dla tych co nie znają, a chcą przetestować stereofonię systemu lub słuchawek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 O tak 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 to teraz szukać niemajstrowanych płyt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 12 minut temu, tomek4446 napisał: Dla tych co nie znają, a chcą przetestować stereofonię systemu lub słuchawek Piłeczki w całym pokoju 😆 kiedyś już tego słuchałem. 9 minut temu, Fafniak napisał: to teraz szukać niemajstrowanych płyt Których, bo pogubiłem się trochę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 4 minuty temu, JohnDoe napisał: Których, bo pogubiłem się trochę sok z zuka już wzialem a te powyzej sa fajne -trza poszukać niemajstrowanych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 11 minut temu, JohnDoe napisał: Piłeczki w całym pokoju Może wyjdę na idiotę , ale kiedyś robiłem test naturalności systemu upuszczając na stół piłeczkę pingpongową przy tym utworze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 I jak wypadł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts