gienas Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Dziś ten głos odszedł 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 "No to cykl" Tough American Women https://tidal.com/browse/track/192900340 https://tidal.com/browse/track/50244351 https://tidal.com/browse/track/5598538 https://tidal.com/browse/track/55329395 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 33 minuty temu, slaw0001 napisał: "No to cykl" Tough American Women Skąd ty wytrzasnąłeś te twardzielki 😀 Zapisane i do przesłuchania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 1 minutę temu, Amarok napisał: Skąd ty wytrzasnąłeś te twardzielki 😀 Zapisane i do przesłuchania. Jakoś tak samo wyszło ☺️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 (edytowany) Edytowano 7 grudnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Duży i mały = znów radio przypomniało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Powtórka z wczoraj, bo zasypiałem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 (edytowany) https://tidal.com/browse/album/63996875 Przez długi czas moja ulubiona płyta, choć miałem mały ideowy kłopot z jej stylówą (bliżej mi było do środowisk metalowo/panzurskich). Szkoda, że tylko ta jedna płyta jej wyszła. 😌 Troy...🤘 Edytowano 7 grudnia 2021 przez slaw0001 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 Ciężko z dwójką na zdalnym ale coś tam usłyszę 😋 w sumie cała płyta leci . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 3 minuty temu, Dedal75 napisał: Ciężko z dwójką na zdalnym ale coś tam usłyszę 😋 w sumie cała płyta leci . Mareczku, niedługo wszystkie nasze dzieciaczki będą na zdalnym 🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 Zdalne z kwarantanną to nie to samo co zdalne 😋. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 (edytowany) Takie dwa "dziwactwa". Ten utwór zawsze puszczam podczas odsłuchu nowego sprzętu. Jest to dużo energii, dynamiki, basu iróżnego rodzaju efektów. Oczywiście nie do słuchania z You Tuba. Tu również niesamowite "efekty 3D" no i ta...wkrętarka 😜 Edytowano 8 grudnia 2021 przez Grzesiek202 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 14 godzin temu, slaw0001 napisał: https://tidal.com/browse/album/63996875 Przez długi czas moja ulubiona płyta, choć miałem mały ideowy kłopot z jej stylówą (bliżej mi było do środowisk metalowo/panzurskich). Szkoda, że tylko ta jedna płyta jej wyszła. 😌 Troy...🤘 Akurat dzisiaj ta pani kończy 55 lat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 6 minut temu, maxredaktor napisał: Akurat dzisiaj ta pani kończy 55 lat... Aż się boję! Moje zmysły jakis astralny kontakt załapały. Parę dni temu wspomniałem o zespole Omega to dwa dni później zmarł jeden z założycieli grupy. Wczoraj przypomniała mi się ona a dziś juz 55 lat kończy . Strach sie bać o kims pomyśleć! 😱 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 2 minuty temu, slaw0001 napisał: Aż się boję! Moje zmysły jakis astralny kontakt załapały. Parę dni temu wspomniałem o zespole Omega to dwa dni później zmarł jeden z założycieli grupy. Wczoraj przypomniała mi się ona a dziś juz 55 lat kończy . Strach sie bać o kims pomyśleć! 😱 Sinead ma swoje problemy, ale miejmy nadzieję, że nie tylko będzie długo żyć, ale przede wszystkim twórczo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 Jak już mówimy o strachu. Najbardziej przerażająca piosenka dziesięciolecia. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 A ja chyba "koronkę" złapałem... No nic, wróciłem z pracy, to trzeba muzyki posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 9 minut temu, Adi777 napisał: A ja chyba "koronkę" złapałem... No nic, wróciłem z pracy, to trzeba muzyki posłuchać. potwierdzone? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 6 minut temu, slaw0001 napisał: potwierdzone? Nie, jutro pójdę do apteki po test, ewentualnie zadzwonię, żeby przyjechali i zrobili test. Czuję się osłabiony trochę, no i brak węchu i smaku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 1 minutę temu, Adi777 napisał: Nie, jutro pójdę do apteki po test, ewentualnie zadzwonię, żeby przyjechali i zrobili test. Czuję się osłabiony trochę, no i brak węchu i smaku. Zdrowia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 1 minutę temu, Adi777 napisał: Nie, jutro pójdę do apteki po test, ewentualnie zadzwonię, żeby przyjechali i zrobili test. Czuję się osłabiony trochę, no i brak węchu i smaku. No to teraz muzykoterapia! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts