Dedal Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 10 godzin temu, Grzesiek202 napisał: Powiedzmy że ogranicza mnie tylko fantazja i fundusze 😉. A tak na serio, to akustyka nie jest intuicyjna. Napiszę może więcej w innym wątku żeby tego nie psuć. Grzesiu ale jakie mozliwosci , nie jeden zazdrości tak po ludzku 😊 🤜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 30 minut temu, Dedal75 napisał: Grzesiu ale jakie mozliwosci , nie jeden zazdrości tak po ludzku 😊🤜 Pewnie tak, ale nigdzie nie jest napisane, że w takim pomieszczeniu musi być lepiej, niż na przykład w salonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 W.moim salonie czy audio ? 😏 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 https://www.youtube.com/watch?v=URrmCKnHFAI&list=RDSX6BUk7hD4U&index=20 U mnie dzisiaj to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: W.moim salonie czy audio ? 😏 W Twoim, ale zależy, na ile się pozwoli w salonie na zabawy z akustyką. Jak ktoś ma wolną rękę, to dlaczego miałoby być gorzej? Edytowano 8 listopada 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 (edytowany) Koniec OT Masz rodzinę ? No standard w Polsce to nie jest też dom ponad 100m2 Wolna ręka to nie największy problem 😏 Pzdr Edytowano 8 listopada 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 Podobno wczoraj minęło 39 lat… 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 Super album ,👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Podobno wczoraj minęło 39 lat… Wybacz, że tak Ci szperam po półce ale zupełnie spontanicznie przypomniałeś mi też o Midnight Oil… dzięki! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 R.I.P. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 8 listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 listopada 2022 50 lat skończyła ta płyta. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 11 godzin temu, tchocky napisał: 50 lat skończyła ta płyta. Bardzo lubię album Berlin. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Nie wiem czy obecnie można by nakręcić taki teledysk? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 5 listopada 2022 zmarła Mimi Parker, perkusistka i wokalistka zespołu LOW. R.I.P. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 @Adi777 Dwie ostatnie płyty są niesamowite, dla mnie najlepsze w ich dyskografii. Debiut i Things We Lost In the Fire też świetne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Ten utwór budził mnie przez kilka miesięcy w czasach kiedy spotkanie Polaka w Danii mozna było porównać do trafienia w lotto. Dawne (bardzo) czasy.😉 Dziś usłyszałem go pierwszy raz od chyba 20 lat. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 a to wypala "muzg" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 To zmieńmy nastrój na odpowiedni do tego co za oknem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 @Fafniak Twoja, japońska propozycja przypomniała mi to. (poniżej). Ale mam jakieś dziwne uczucie, ze w krajach tak odległych od cywilizacji zachodnich, taka muzyka brzmi jakoś tak nienaturalnie. Co NIE oznacza, że źle oraz, że czasem nie można posluchac.😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts