Slawko69 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Perfect Strangers zawsze budzi emocje. Szczególnie po kilku drinkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Wytwórnię Nagel Heyer lubię głównie za muzykę. W latach 90-tych wydała masę swingu w wykonaniu zarówno weteranów gatunku, jak i młodszych adeptów. Ten koncert z Hamburga jest dobrym przykładem. A w poniższym numerze dodatkowo cieszy dobra realizacja dźwięku. (Mam pierwszą edycję płyty, na YT jest chyba tylko remaster.) Randy Sandke / The New York Allstars - "Count Basie Remembered" (Nagel Heyer, 1996 r.) Grający tu na kontrabasie i pogwizdujący Bob Haggart miał wówczas 82 lata. Jeździł w trasy z różnymi składami do samego końca. Obyśmy byli w równie dobrej formie i zachowali tę pogodę ducha będąc w jego wieku. Posłuchajcie Boba oraz Joe'go Ascione bawiącego się swoim zestawem perkusyjnym. U mnie ładnie słychać, jak Joe przemieszcza się na scenie. @Grzesiek202,@maxredaktor, @tomek4446, @MariuszZ i inni - dacie radę powstrzymać się od uśmiechu? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu @Rafał S I już leci, i już płyta dodana do sprawdzenia. Bo przynajmniej (lub, jak kto woli - bynajmniej ), wrażenia przestrzenne z tego nagrania zastępują wzrok. Dawaj więcej takich numerów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @Rafał S Nie, nie dałem rady zachować poważnej twarzy Dzięki za rekomendację. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dnia 16.11.2024 o 23:29, tchocky napisał: Best of? Lepiej posłuchać tych płyt w całości. Jak dla mnie, najlepsze utwory z tych 3 albumow mam na The Best off. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts