MarcKrawczyk Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 a mnie od wczoraj noga chodzi przy tym.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 W ten weekend nie biorę jeńców. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 20 lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 13 godzin temu, audiowit napisał: W ten weekend nie biorę jeńców. 👿👿👿🤘👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 Jedna jedyna leżała na półce 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narmer Napisano 22 lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 jak ktoś lubi covery Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Podaj proszę tytuł i wykonawce bo mi wyswietla ze "film wideo niedostepny" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Dzieki👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 lutego 2021 przesyłka z japan dotarła, tak sobie słucham i czekam, aż zabrzmi bitter end, a tu zonk... wyjmuję płytę z odtwarzacz, a tam zamiast sleeping with ghosts z 2003 jest meds z 2006? facerecords przeprosił i oddał 11usd, a ja zostałem z pudełkiem sleeping with ghosts, oraz płytą meds... pozytyw jest taki, że na płytce na japonię dodali cover kate bush, którego właśnie kolejny raz słucham... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 lutego 2021 Supciio w takim razie 😎 Bravo Ty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 lutego 2021 jakby ktoś chciał jakieś nowe doznania, to jest dobry utwór, szczególnie polecam @tomek4446, tak ok. 30 sekundy, lepsze niż martin gore... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 23 lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 lutego 2021 (edytowany) Jap.... co to jest?! Aż mnie odrzuciło od ekranu. @MarcKrawczyk do czego tego używasz? Dzieci tym straszysz? 🙂 Edytowano 23 lutego 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 lutego 2021 widzę, że nie wszystkim przypadł do gustu wokal peruwianki Lality, to teraz nieco lirycznie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 lutego 2021 11 godzin temu, JaZz napisał: clown core Było super👍 O ile dobrze pamietam to... klauny w toy-toy-u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 lutego 2021 Dzisiejsza dostawa x3 / Label - Blue Note Mistrzostwo 🎶🎶🎶 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 24 lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 lutego 2021 Mniam mniam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 24 lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 lutego 2021 🤣 Dobre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 lutego 2021 3 godziny temu, JohnDoe napisał: Dzisiejsza dostawa x3 / Label - Blue Note Mistrzostwo 🎶🎶🎶 👍 👍 zgadzam się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Tego wręcz nie mogę się nasłuchać ostatnio. Prawdziwe czary. Posłuchajcie tej płyty koniecznie. Jimmy Smith / Root Down - Live @Fafniak dzięki za sugestię Jimmy Smith 🙂👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Zobacz jeszcze jimmy mcGriff i jękołę Lionel Hampton-a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 (edytowany) Posłucham, dzięki. Sporo tego bo od samego J. Smith'a - roon pokazuje mi "106 main albums" (nawet nie wiem ile wydał rzeczywiście?) W każdym razie mam słuchania na długo 🙂 Edytowano 25 lutego 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 (edytowany) 106? Przebijam BTW, DSP używasz ? Kolor kropki mnie zaintrygował Edytowano 25 lutego 2021 przez mkk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Nie wiem jak to jest, że Tobie pokazuje 225 a mi inaczej 🤔 14 minut temu, mkk napisał: DSP używasz ? Kolor kropki mnie zaintrygował Czasem używam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 (edytowany) jaka piękna dekadencja... Edytowano 26 lutego 2021 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 (edytowany) trochę starego energetycznego grania na leniwą niedzielę... Edytowano 28 lutego 2021 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 lutego 2021 A ja dziś od rana folk. Orkiestra Św Mikołaja Labolatorium Pieśni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts