Skocz do zawartości

Ciekawostki aukcyjne i giełdowe, czyli sprzęt sprzedawany na allegro, eBay, hi-fi.pl, itp.

Recommended Posts

Dnia 27.11.2021 o 09:01, kaczadupa napisał:

Ps. Seba, czegoś się nie domysliłem/nie wiem? 

Expand  

Nie zapominaj, że ja też jestem sprzedawcą 😉. Dla mnie to wielce podejrzane, że ktoś ni stąd ni zowąd wyskakuje po 2 latach z zamkniętymi oryginalnie kolumnami. Skąd je ma? Dlaczego je sprzedaje? Ostatnio trafiłem na olx na faceta, który zajmował się kiedyś dystrybucją ATC w Polsce, i który odgrzebał w piwnicy kilka starszych par między innymi scm7, ale on bez problemu wysłał mi zdjęcia swoich paczek (tak na marginesie, dzis jedzie po nie kolega z forum). A tu - jedno zdjęcie ściągnięte z internetu, 2 zdjęcia kartonu, dla mnie trochę mało, żeby kupić w ciemno 🙂. Aczkolwiek jeśli wszystko jest ok, to cena w porównaniu z kefami ls50 (bez mety), moim zdaniem bardzo fajna.

Dnia 12.12.2021 o 10:45, Asia napisał:
Expand  

Asia, a słuchałeś tego wzmacniacza? Mnie natomiast strasznie WIZUALNIE podoba się ten wzmak 🙂

https://m.olx.pl/d/oferta/pathos-classic-one-mkiii-wzmacniacz-CID99-IDMHzK1.html

Edytowano przez seba3002

• 3 weeks later...
  Dnia 1.01.2022 o 10:25, Asia napisał:

Gdyby ktoś chciał wyrobić sobie własne zdanie o Gato FM 8 to może to zrobić już za 3500 zł:

https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-stereo-gato-audio-fm-8-CID99-IDMh4fy.html

Expand  

Asia, ale to nie jest dobra cena. Zapytaj Marcina ile on dał za swoje piętnastki 😉.