kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Ano poszły. Pytanie czy do audiofila czy do handlarza i zaraz będą za 45kzł na OLX. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 (edytowany) Przy takich okazjach nie można długo się zastanawiać. Dziś rano jeszcze gościem pisałem. Edytowano 20 lutego 2023 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 13 minut temu, kaczadupa napisał: czy do handlarza No ja ich nie kupiłem 😝 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Jest też możliwość, że sprzedający oprzytomniał i wycofał ofertę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 7 minut temu, KrólKiczu napisał: No ja ich nie kupiłem 😝 Bynajmniej trafiłyby w dobre ręce. 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Tymczasem Quatros ma dla nas nowe ogłoszenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 4 minuty temu, kaczadupa napisał: Tymczasem Quatros ma dla nas nowe ogłoszenie Ja też będę miał dla Was nowe ogłoszenie 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Dawaj 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Co to może być ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 5 minut temu, KrólKiczu napisał: Ja też będę miał dla Was nowe ogłoszenie 😝. Nie mów, że sprzedajesz Marantza i kupujesz inny wzmacniacz, bo stracę wiarę w ludzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 12 minut temu, kaczadupa napisał: Jest też możliwość, że sprzedający oprzytomniał i wycofał ofertę. Też tak myślę, chyba że był w jakiejś przymusowej sytuacji. Napędzał je Mcintosh Ma12000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 (edytowany) 25 minut temu, kaczadupa napisał: Co to może być ? Moja żyłka handlarza nie pozwoliła mi długo usiedzieć na tyłku, i mimo kiepskiej koniunktury, kupiłem kolumny, które mi się kiedyś bardzo podobały ale do tej pory nie trafiłem na cenę, na którą mógłbym sobie pozwolić. Za chwilkę powinienem je mieć. Aha. To są kolumny ze stajni Top Hi-Fi, więc o wypożyczenie ciężko. Edytowano 20 lutego 2023 przez KrólKiczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Nooo, Bowersy Będziesz Pan zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 (edytowany) 15 minut temu, kaczadupa napisał: Nooo, Bowersy Skąd wiesz? Top prowadzi jeszcze kilka marek. Elac, Kef, ProAc, Vienna, Linn... Edytowano 20 lutego 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Może ProAc 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Słuchaj Rafał, jak to mówi @MMarek Bowersy to jest granie! Uderzy na basie i cyknie u góry, żywo, radośnie a nie tam jakieś pitu pitu jak moje i Seby ATC scm7. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 7 minut temu, kaczadupa napisał: Bowersy to jest granie! Uderzy na basie i cyknie u góry, żywo, radośnie PMC Seby to też żywe i radosne granie. Może teraz szukał czego innego? @KrólKiczu Seba, zdradź chociaż markę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Sorry, był u mnie Pan z olx i troszkę się zagadaliśmy 🙂 6 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Dziwny ten bowers .... Ale też zdrowo kopie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 (edytowany) 6 minut temu, KrólKiczu napisał: Sorry, był u mnie Pan z olx i troszkę się zagadaliśmy 🙂 Sądząc po wooferze i 4 paskach u góry, to Vela, tak? Gratulacje!!! Edytowano 20 lutego 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 A teraz co na sprzedaż, chyba że wszystkie trzy pary zastają? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Seba zavelowany na dobre. Ciekawe, czy jeszcze do nas wróci... 47 minut temu, Amarok napisał: A teraz co na sprzedaż, chyba że wszystkie trzy pary zastają? Myślę, że Vela prędzej wyprze pokrewne brzmieniowo ATC niż żywsze PMC. Ale może faktycznie Seba będzie gonić Krafta liczbą monitorów... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Dość wymagające monitory. @KrólKiczu Seba - jak brzmią z Marantzem? Jest synergia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Dobry wzmacniacz zagra z każdymi głośnikami więc co to za pytania ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Dobry wzmacniacz zagra z każdymi głośnikami więc co to za pytania ? Wydaje mi się, ze pierwsze prawo Krafta brzmiało odwrotnie: dobre monitory zagrają z każdym poprawnie skonstruowanym wzmacniaczem. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts