Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 212
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
Dnia 15 września 2017 o 21:56, JARECZKO napisał:

Ale w sklepie mówili że dużo  gorzej grają od tych starych co kupiłem 

A ty słuchasz ich zamiast sprzętu ....

Co prawda nowe modele NADa nie mają brzmieniowego odpowiednika 375, jednak są na prawdę udane.

I jak ? Jesteś w pełni zadowolony?

Napisano

Tak słuchając mojego zestawu zastanawiam się ( z czystej ciekawości ) jak muszą grać kolumny z Wyższej półki np. GOLD 300  lub Platinum 200 / 300 / 500 .

Ktoś miał okazję je słyszeć ?? Jest to duży przeskok w jakości ?? 

Napisano (edytowany)
7 minut temu, audiowit napisał:

Oho...iskierka audiofilskiego gonienia kroliczka się zapaliła ;).

Po prostu czysta ciekawość :) 

Chodź nie ukrywam że uwielbiam muzykę i tego typu sprzęty ;) 

Może kiedyś będzie mnie stać na serię GOLD lub PLATINUM :):)     a na razie z czystej ciekawości pytam :P  

Bo chyba w dźwięku tej marki się zakochuję :D:D    Chodź wiem że pewnie są i jakieś lepsze firmy jeszcze :) 

Edytowano przez JARECZKO
Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, JARECZKO napisał:

Zainteresowanie na pewno będzie kontynuowane :) 

A możesz podać kilka równie dobrych albo i lepszych firm od Monitor Audio ??      ( czysta ciekawość ) :) 

Poczytaj testy na portalu Audio. Jest tam bardzo dużo firm i ich kolumn z różnego przedziału cenowego. Od 1 000 do 450 000 zł.

Edytowano przez sturek
Napisano

Po pierwsze nie brnij w brzmienie danej marki. To podstawowy dźwięk nowych melomanów. 

Miałem XXX byłem zadowolony chce XXX. A każdy produkt jest inny. Akurat w przypadku Golf i Platinum grają faktycznie lepiej. Ale to już inny produkt. 

Gon króliczka gon :)

Napisano
Dnia 23.09.2017 o 11:57, JARECZKO napisał:

Po prostu czysta ciekawość :) 

Chodź nie ukrywam że uwielbiam muzykę i tego typu sprzęty ;) 

Może kiedyś będzie mnie stać na serię GOLD lub PLATINUM :):)     a na razie z czystej ciekawości pytam :P  

Bo chyba w dźwięku tej marki się zakochuję :D:D    Chodź wiem że pewnie są i jakieś lepsze firmy jeszcze :) 

Goldy miałeś spokojnie w zasięgu używki. Tak samo jak i inne kolumny klasy Gold czy Platinum. Ale każdy przechodzi przez ten sam etap i dochodzi do podobnych wniosków po latach i własnych doświadczeniach, więc do usłyszenia za jakiś czas.

Napisano
12 minut temu, don napisał:

Goldy miałeś spokojnie w zasięgu używki. Tak samo jak i inne kolumny klasy Gold czy Platinum. Ale każdy przechodzi przez ten sam etap i dochodzi do podobnych wniosków po latach i własnych doświadczeniach, więc do usłyszenia za jakiś czas.

Mocno, ale prawdziwie. 

Napisano

Oj przyjdzie. Osluchasz sie, przyzwyczaisz, odwiedzisz jakiegoś zaawansowanego audiofila/melomana to poczujesz, że czegoś Ci brakuje.

Będziemy czekać z otwartymi ramionami. Tylko już będziemy mam nadzieję rozmawiali o sprzęcie używanym z wyższej półki ;)

Napisano

To że przyjdzie czas że będę szukał czegoś lepszego jest bardzo bardzo prawdopodobne w moim przypadku :D

Jedno jest pewne na pewno wtedy ponownie odezwę się na tym forum :1_grinning:

A tymczasem pozdrawiam wszystkichB|

Napisano

Pewnie że przyjdzie. 

Ten masz parę dni i juz się zastanawiasz jak brzmi gold.

Złapiesz zajawkę pojedziesz w tym roku na audio show gdzie pięknie wystawiony sprzęt będzie robił wizualnie świetna robotę. I kolejny bakcyl do wymiany. I tak to działa. :)