Kraft Napisano 16 września 2017 Udostępnij Napisano 16 września 2017 Szukasz "w otwarzaczu", a raczej w aplikacji do jego sterowania na telefonie (choć z pilota też się da poszukać) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 16 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2017 I można dane stacje zapisać ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 września 2017 Udostępnij Napisano 16 września 2017 Można dodać do "Ulubione" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 16 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2017 Super Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 września 2017 Udostępnij Napisano 16 września 2017 To "szukanie" nie jest uciążliwe. Masz spis stacji, który sobie możesz szybko przeglądać np. po gatunkach. Łatwo dotrzeć do tego co cię interesuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 września 2017 Udostępnij Napisano 20 września 2017 Dnia 15 września 2017 o 21:56, JARECZKO napisał: Ale w sklepie mówili że dużo gorzej grają od tych starych co kupiłem A ty słuchasz ich zamiast sprzętu .... Co prawda nowe modele NADa nie mają brzmieniowego odpowiednika 375, jednak są na prawdę udane. I jak ? Jesteś w pełni zadowolony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 21 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2017 Od kilku godzin zestaw już gra Jak na razie jestem Bardzo zadowolony, brzmienie, moc itp., itd wszystko super. Odtwarzacz sieciowy CXN super sprawa Jeszcze raz dziękuję wszystkim i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 września 2017 Udostępnij Napisano 21 września 2017 No i fajnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2017 Udostępnij Napisano 22 września 2017 Wygrzewaj kolumny spokojnie, Daj im delikatnie pracować przez 80-100 godzin. A później hulaj dusza .... Wszystkiego dobrego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 22 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2017 Dzięki serdeczne ;)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 23 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2017 Tak słuchając mojego zestawu zastanawiam się ( z czystej ciekawości ) jak muszą grać kolumny z Wyższej półki np. GOLD 300 lub Platinum 200 / 300 / 500 . Ktoś miał okazję je słyszeć ?? Jest to duży przeskok w jakości ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 września 2017 Udostępnij Napisano 23 września 2017 Oho...iskierka audiofilskiego gonienia kroliczka się zapaliła ;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 23 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2017 (edytowany) 7 minut temu, audiowit napisał: Oho...iskierka audiofilskiego gonienia kroliczka się zapaliła ;). Po prostu czysta ciekawość Chodź nie ukrywam że uwielbiam muzykę i tego typu sprzęty Może kiedyś będzie mnie stać na serię GOLD lub PLATINUM a na razie z czystej ciekawości pytam Bo chyba w dźwięku tej marki się zakochuję Chodź wiem że pewnie są i jakieś lepsze firmy jeszcze Edytowano 23 września 2017 przez JARECZKO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 września 2017 Udostępnij Napisano 23 września 2017 Jareczko, oj tak. Są różne firmy i różne brzmienia. Audio mialo duuużo czasu na ewolucję. Zachęcam do kontynuwania zainteresowania bo to bardzo ciekawe hobby i zajmują się nim ciekawi ludzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 23 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2017 Zainteresowanie na pewno będzie kontynuowane A możesz podać kilka równie dobrych albo i lepszych firm od Monitor Audio ?? ( czysta ciekawość ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturek Napisano 23 września 2017 Udostępnij Napisano 23 września 2017 (edytowany) 1 godzinę temu, JARECZKO napisał: Zainteresowanie na pewno będzie kontynuowane A możesz podać kilka równie dobrych albo i lepszych firm od Monitor Audio ?? ( czysta ciekawość ) Poczytaj testy na portalu Audio. Jest tam bardzo dużo firm i ich kolumn z różnego przedziału cenowego. Od 1 000 do 450 000 zł. Edytowano 23 września 2017 przez sturek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 24 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2017 23 godziny temu, sturek napisał: Poczytaj testy na portalu Audio. Jest tam bardzo dużo firm i ich kolumn z różnego przedziału cenowego. Od 1 000 do 450 000 zł. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 września 2017 Udostępnij Napisano 25 września 2017 Po pierwsze nie brnij w brzmienie danej marki. To podstawowy dźwięk nowych melomanów. Miałem XXX byłem zadowolony chce XXX. A każdy produkt jest inny. Akurat w przypadku Golf i Platinum grają faktycznie lepiej. Ale to już inny produkt. Gon króliczka gon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 25 września 2017 Udostępnij Napisano 25 września 2017 Dnia 23.09.2017 o 11:57, JARECZKO napisał: Po prostu czysta ciekawość Chodź nie ukrywam że uwielbiam muzykę i tego typu sprzęty Może kiedyś będzie mnie stać na serię GOLD lub PLATINUM a na razie z czystej ciekawości pytam Bo chyba w dźwięku tej marki się zakochuję Chodź wiem że pewnie są i jakieś lepsze firmy jeszcze Goldy miałeś spokojnie w zasięgu używki. Tak samo jak i inne kolumny klasy Gold czy Platinum. Ale każdy przechodzi przez ten sam etap i dochodzi do podobnych wniosków po latach i własnych doświadczeniach, więc do usłyszenia za jakiś czas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 września 2017 Udostępnij Napisano 25 września 2017 12 minut temu, don napisał: Goldy miałeś spokojnie w zasięgu używki. Tak samo jak i inne kolumny klasy Gold czy Platinum. Ale każdy przechodzi przez ten sam etap i dochodzi do podobnych wniosków po latach i własnych doświadczeniach, więc do usłyszenia za jakiś czas. Mocno, ale prawdziwie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 25 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2017 Myślę że przez najbliższe kilka lat nie przyjdzie mi do głowy wymiana tego systemu chociaż w sumie kto wie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 września 2017 Udostępnij Napisano 25 września 2017 Oj przyjdzie. Osluchasz sie, przyzwyczaisz, odwiedzisz jakiegoś zaawansowanego audiofila/melomana to poczujesz, że czegoś Ci brakuje. Będziemy czekać z otwartymi ramionami. Tylko już będziemy mam nadzieję rozmawiali o sprzęcie używanym z wyższej półki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 25 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2017 To że przyjdzie czas że będę szukał czegoś lepszego jest bardzo bardzo prawdopodobne w moim przypadku Jedno jest pewne na pewno wtedy ponownie odezwę się na tym forum A tymczasem pozdrawiam wszystkich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 września 2017 Udostępnij Napisano 25 września 2017 Pewnie że przyjdzie. Ten masz parę dni i juz się zastanawiasz jak brzmi gold. Złapiesz zajawkę pojedziesz w tym roku na audio show gdzie pięknie wystawiony sprzęt będzie robił wizualnie świetna robotę. I kolejny bakcyl do wymiany. I tak to działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARECZKO Napisano 25 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2017 Wszystko jak zwykle tylko kwestia kasy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts