rafau Napisano Piątek o 18:54 Udostępnij Napisano Piątek o 18:54 Mam do niego podłączony Wiim Ultra i tak, z racji wygody obsługi chciałbym uruchamiać sprzęt jedną aplikacją. Wcześniej posiadając jedynie amplituner przyzwyczaiłem się do tego luksusu 😉 W tej chwili trochę irytuje mnie włączanie z osobna jednego i drugiego. Nie jestem z tych którzy celebrują włączanie sprzętów i rozsiadanie się w centralnym punkcie odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:47 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:47 Mój ostatni wzmacniacz trzeba było włączyć wstając do niego. Tak się przyzwyczaiłem że glos tez tak później regulowałem. Mówię nie oceniam. Tak chcesz ok rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano Poniedziałek o 09:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:51 Włączanie, sterowanie głośnością w całej skali z jednego pilota, czy aplikacji w telefonie to duża wygoda i komfort. Wybierając sprzęt zwracałem na to duża uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts