rafau Napisano 31 stycznia Udostępnij Napisano 31 stycznia Mam do niego podłączony Wiim Ultra i tak, z racji wygody obsługi chciałbym uruchamiać sprzęt jedną aplikacją. Wcześniej posiadając jedynie amplituner przyzwyczaiłem się do tego luksusu 😉 W tej chwili trochę irytuje mnie włączanie z osobna jednego i drugiego. Nie jestem z tych którzy celebrują włączanie sprzętów i rozsiadanie się w centralnym punkcie odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 lutego Udostępnij Napisano 3 lutego Mój ostatni wzmacniacz trzeba było włączyć wstając do niego. Tak się przyzwyczaiłem że glos tez tak później regulowałem. Mówię nie oceniam. Tak chcesz ok rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 3 lutego Udostępnij Napisano 3 lutego Włączanie, sterowanie głośnością w całej skali z jednego pilota, czy aplikacji w telefonie to duża wygoda i komfort. Wybierając sprzęt zwracałem na to duża uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego Rozumiem nie oceniam. Ja mówie że ja nie Pilot bez baterii leżał w szafce. I szczerze takie odczucie jakby pro zdrowotne miałem i wieksza radosc z muzyki angazujac się do niej. Serio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego Dnia 3.02.2025 o 10:51, Webster.brd napisał: , czy aplikacji w telefonie to duża wygoda i komfort. Ja podobnie jak Piotr, mówię stanowcze NIE Dotknąć gałkę, poczuć jej metaliczny chłód, obrócić... coś wspaniałego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego A jak ktoś ma nędzną z tworzywa sztucznego gałeczkę to co? Zostaje smartfon i wygoda 🙂Zgoda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Jedno nie wyklucza drugiego. Mogę zaraz po wejściu do domu wyjąć tel, kliknąć 2 razy i po chwili cieszyć się muzyka. Wieczorem mogę podejść do szafki. Włączyć ręcznie gramofon i wtedy kręcić gałka głośności. Jestem za możliwością wyboru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego 1 godzinę temu, Webster.brd napisał: Jedno nie wyklucza drugiego. Mogę zaraz po wejściu do domu wyjąć tel, kliknąć 2 razy i po chwili cieszyć się muzyka. Wieczorem mogę podejść do szafki. Włączyć ręcznie gramofon i wtedy kręcić gałka głośności. Jestem za możliwością wyboru. Nie da się dwa razy kliknąć i cieszyć się muzyką. Co najmniej trzeba kliknąć 4 razy , jeśli chcemy to zrobić fonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Oczywiście pisałem w przenośni, ale wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś, kto się przyczepi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Dnia 8.02.2025 o 19:38, terracan1929 napisał: Ja podobnie jak Piotr, mówię stanowcze NIE Dotknąć gałkę, poczuć jej metaliczny chłód, obrócić... coś wspaniałego Uff myślałem że się ostatni ostałem 💖 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts