Piotr Sonido Napisano Sobota o 07:51 Napisano Sobota o 07:51 Bogusław, czy Tobie chodza w gole mysli po głowie żeby zmienić te New Statement czy nie? Tak z czystej ciekawości pytam Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano Niedziela o 01:23 Autor Napisano Niedziela o 01:23 chodzi, chodzi. 17 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Bogusław, czy Tobie chodza w gole mysli po głowie żeby zmienić te New Statement czy nie? Tak z czystej ciekawości pytam Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Niedziela o 09:02 Napisano Niedziela o 09:02 7 godzin temu, Bogusław 66 napisał: chodzi, chodzi. Podziel się: co Cię kusi? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @Rega Roman, dzięki Twojej życzliwości i uczynności Bogusława Tung-Sole już pracują w pre Kratosa. (@Bogusław 66 - dzięki za dzisiejszą wizytę, szkoda, że tak krótką. Pierwsze wrażenie: stare TS to lepsza wersja tych nowych, które miałem zamontowane fabrycznie. Mocniejszy i czystszy dźwięk, przy zachowaniu tej samej sygnatury. Jednocześnie to znacząco inne brzmienie od starych TFK, które mam od Tomka (@elektron6). TFK grają u mnie gęstszym i bardziej dobitnym górnym środkiem. Z TFK Instrumenty są rysowane grubszą kreską i słychać więcej nasycenia (dobrze), ale traci na tym rozdzielczość wysokich tonów (źle). Z kolei TS to dźwięk nieco szczuplejszy i chłodniejszy (a szkoda), ale równocześnie bardziej precyzyjny i lekko cofnięty (co lubię). I bądź tu, człowieku, mądry. Słucham dalej. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts