Piotr Sonido Napisano Sobota o 07:51 Napisano Sobota o 07:51 Bogusław, czy Tobie chodza w gole mysli po głowie żeby zmienić te New Statement czy nie? Tak z czystej ciekawości pytam Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano Niedziela o 01:23 Autor Napisano Niedziela o 01:23 chodzi, chodzi. 17 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Bogusław, czy Tobie chodza w gole mysli po głowie żeby zmienić te New Statement czy nie? Tak z czystej ciekawości pytam Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Niedziela o 09:02 Napisano Niedziela o 09:02 7 godzin temu, Bogusław 66 napisał: chodzi, chodzi. Podziel się: co Cię kusi? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu @Rega Roman, dzięki Twojej życzliwości i uczynności Bogusława Tung-Sole już pracują w pre Kratosa. (@Bogusław 66 - dzięki za dzisiejszą wizytę, szkoda, że tak krótką. Pierwsze wrażenie: stare TS to lepsza wersja tych nowych, które miałem zamontowane fabrycznie. Mocniejszy i czystszy dźwięk, przy zachowaniu tej samej sygnatury. Jednocześnie to znacząco inne brzmienie od starych TFK, które mam od Tomka (@elektron6). TFK grają u mnie gęstszym i bardziej dobitnym górnym środkiem. Z TFK Instrumenty są rysowane grubszą kreską i słychać więcej nasycenia (dobrze), ale traci na tym rozdzielczość wysokich tonów (źle). Z kolei TS to dźwięk nieco szczuplejszy i chłodniejszy (a szkoda), ale równocześnie bardziej precyzyjny i lekko cofnięty (co lubię). I bądź tu, człowieku, mądry. Słucham dalej. 3 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Tak. Przyznaje się bez bicia, że lampy Romana przekazałem osobiście w ręce Rafała. Może faktycznie wizyta nie za długa, ale to nie był mój szczęśliwy dzień, niestety udarowy tak mają z samopoczuciem, raz lepiej, raz gorzej. Ale! ............. jako że byłem już blisko to podjechałem (prawie po drodze do domu) do nowej lokalizacji salonu Premium Sound Nie wszystko jest jeszcze gotowe na przyjęcie gości, ale ..... salka odsłuchowa już czeka. https://i.postimg.cc/sxzXpP79/P-20250909-130118.jpg Tak się jakoś ułożyło, że na drodze do domu zahaczyłem o salon Nautilus Północ tam sporo nowości u Romana, między innymi premierowe, aktywne monitory .... https://i.postimg.cc/TYCV3hvH/P-20250909-142959.jpg 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts