Marek Jankowski Napisano 10 września 2018 Udostępnij Napisano 10 września 2018 Zhakowali forum czy co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 Wygląda że tak. Od pewnego czasu pojawiają się takie spamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 Ktoś nie lubi tego forum chyba, ciekawe za co ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 Pojawiają się spamerzy co jakiś czas, wycinamy .. potem jest spokojnie przez czas jakiś i znowu ? Pozdrawiam PS. Przenoszę wątek ze STEREO do właściwego działu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 Ale to roboty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 Jakaś Tajlandia i inne...Jest mały kłopot Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 A poza tym - robimy co możemy żeby posprzątać (a chciałbym mieć możliwości Leona Zawodowca by skutecznie zamykać tego typu sprawy) i się nie rozdwoimy... Zresztą często od spamerów gorsi są niektórzy prowokatorzy i tego typu kłótliwe osobniki ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 września 2018 Udostępnij Napisano 12 września 2018 Chyba duży kłopot. Dzisiaj dział Kino Domowe nie istnieje w ogóle Sprawdziłem do 15 strony i spam Audiofile dyskutują to samo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 września 2018 Udostępnij Napisano 12 września 2018 Wystarczy dać weryfikację kont , co prawda wtedy admin będzie musiał każdorazowo odpalać konta ,ale uniknie się takiego spamu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 września 2018 Udostępnij Napisano 12 września 2018 Dzisiaj forum jest praktycznie zablokowane. Stereo jako tako funkcjonuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 12 września 2018 Udostępnij Napisano 12 września 2018 Od niemal 2 h usuwam spam i zaraz się powieszę na sznurówce buta Rejestracja konta nie będzie możliwa bez mojego ręcznego zatwierdzenia konta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 No to coś nie poszło Olu, Bo teraz znowu STEREO zaśmiecone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 Zawalone i stereo i kino.. ciężko się porusza. @Redakcja AUDIO co z tym ręcznym zatwierdzaniem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 Tak między nami forum traci. Bo jak na razie tylko ja odkopuje aktualne tematy i pisząc przesuwam je na górę. Na pewno jest sposób do usuwania tego grupowo. Likwidacja konta o wszystkiego co z tym związane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 Nie da się tak Pewnie administrator przeoczył zgłoszenie o aktywację konta iż jest od bota , u mnie na forum sporo takich przychodzi ,ale tam przed rejestracją wiem mniej więcej kto się zgłasza więc łatwo bota rozpoznać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 Dokładnie to miałam napisać - nie zauważyłam lokalizacji z Wietnamu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 2 godziny temu, Kubakk napisał: Nie da się tak Pewnie administrator przeoczył zgłoszenie o aktywację konta iż jest od bota , u mnie na forum sporo takich przychodzi ,ale tam przed rejestracją wiem mniej więcej kto się zgłasza więc łatwo bota rozpoznać Jakie masz forum? W czym się specjalizujesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazy Man Napisano 15 września 2018 Udostępnij Napisano 15 września 2018 A nie możecie zrobić np. blokowanie znaków i chińskie wietnamskie itd ? Albo zablokować dany kraj by nie wchodził na forum ? W grze Rust jest takie coś i na serwer z polski osoba nie wejdzie już bo są takie serwery. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 20 września 2018 Udostępnij Napisano 20 września 2018 Niektóre kraje zostały zablokowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 no coś wyraźnie jest do kitu w zabezpieczeniach bo ilosc tego chłamu jest nieprawdopdodobna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Ja się trochę stęskniłem za kolega z dalekiego wschodu. Może oni naprawdę potrzebują pomocy? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Dzisiaj to już prawdziwy armagedon Czy nie należałoby rozważyć chwilową (do momentu rozwiązania problemu) blokadę rejestracji nowych użytkowników? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Rejestracja jest możliwa, ale musi być znów zatwierdzana przeze mnie. Blokujemy teraz kody krajów, tym razem pojawiło się z 10, m.in. Korea Płd., Turcja, Wietnam, USA. Chyba wszystko już usunęłam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Jeszcze Alain scott Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Wyczyszczony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts