S4Home Napisano 31 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 I dzisiaj nie będą dudnić. Wygrzej je przed zabawa. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yatza Napisano 3 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 (edytowany) czy ktoś z forumowiczów użytkuje dłużej Aurory 700 w pomieszczeniu ~ 20m2 w połączeniu z Onkyo? Bas nie męczy? Jestem w „przeddzień” wypożyczenia ich do domu i sprawdzenia w ramach poszukiwań w kwestii kolumn... Interesuje mnie jedynie kwestia basu w tym metrażu nie ukrywam, ze słuchałem je w mniejszym pomieszczeniu i było tego basu duuużo w przypadku mocniejszej muzy... Edytowano 3 stycznia 2019 przez Yatza Literowka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 3 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 Kwestia czasu, a sam się przekonasz... Ja testowałem z Nadem C356 na niecałych 22m2 i nie było mowy o męczącym basie. No ale pomimo podobnego metrażu to jednak inne wzmacniacze i akustyka też ma tutaj swój udział. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 U znajomego, bardzo dobrego siadamy przy LM lub Angielskiej Premier Leque i czasem też słuchamy a ma Musiac Style 900 w jakiś 15-16 metrach. Słucha rocka i starszego Rapu i nie ma żadnego dudnienia. Grube zasłony i olbrzymia kanapa robią swoje. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Dnia 3.01.2019 o 21:07, Yatza napisał: czy ktoś z forumowiczów użytkuje dłużej Aurory 700 w pomieszczeniu ~ 20m2 w połączeniu z Onkyo? Bas nie męczy? Jestem w „przeddzień” wypożyczenia ich do domu i sprawdzenia w ramach poszukiwań w kwestii kolumn... Interesuje mnie jedynie kwestia basu w tym metrażu nie ukrywam, ze słuchałem je w mniejszym pomieszczeniu i było tego basu duuużo w przypadku mocniejszej muzy... I jak wypadły testy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Masz tu ich w wątku już bez liku Do tego na całym forum znajdziesz już o tych kolumnach wszystko. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 52 minuty temu, S4Home napisał: Masz tu ich w wątku już bez liku Do tego na całym forum znajdziesz już o tych kolumnach wszystko. Piotr Pytałem o subiektywne zdanie Sam też je testowałem i mam już o nich wyrobioną opinię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yatza Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Przyznaję bez bicia, że w moim przypadku „przeddzień” jeszcze trwa... ? Brak czasu na spokojne testy domowe. Do tego chce mieć kilka kolumn zanadrzu do wypożyczenia, gdyby Aurory 700 nie pasowały brzmieniowo pod kątem ilości basu do mojego pokoju. Słuchałem je i muzycznie są w porządku. W pomieszczeniu nieco mniejszym od 20 m2 w połączeniu z Onkyo jednak bas w moim przekonaniu przytłaczał. Z Yamahą już nie, choć nir pasował mi dźwięk w takiej konfiguracji... szkoda, że nie ma heco aurora powiedzmy” 500” tylko z jednym basowcem, bo jest pewna luka pomiędzy podstawką 300 i 700-tką... No, chyba że Heco Vista brzmi podobnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Kolejna recenzja konkursowa. Heco Aurora 700 - recenzja Kraft.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Wg mnie format przedstawiony przez Krafta pozamiatał resztę dawać mu nagrodę , nawet pocieszenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 No dobry opis, podoba no się ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 (edytowany) 1 godzinę temu, Kubakk napisał: Wg mnie format przedstawiony przez Krafta pozamiatał resztę dawać mu nagrodę , nawet pocieszenia Prawie tak dobra jak moja... A tak na poważnie to bardzo fajna oprawa. Jestem ciekaw wyniku konkursu. Ogólnie duży rozstrzał jeżeli chodzi o podejście do tematu i sposób jego podania. Ciekawe, która recenzja pokryje się z punktem widzenia oceniającego. Wiecie ile jeszcze testujących zostało? Edytowano 1 lutego 2019 przez kukocz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 @Kraft już za sam dobór utworów testowych należą Ci się te kolumny !!! No, ale nie zasiadam w jury i może być różnie Jak dla mnie , fajnie napisana , świetna szata graficzna , jednym słowem DOBRA ROBOTA. Trzymam kciuki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 (edytowany) Dziękuję kolegom za miłe słowa, Doceniam to tym bardziej, że zdarzały nam się wcześniej mniej lub bardziej poważne różnice zdań. 20 minut temu, kukocz napisał: Wiecie ile jeszcze testujących zostało? Z tego co wiem, to na mnie testy się zakończyły. Edytowano 1 lutego 2019 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Bardzo konkretna i rzeczowa opinia na temat tych kolumn. Czyta się wspaniale. A co najważniejsze zawiera dużo (jeśli nie same) znaczących informacji. Mam tylko nadzieję, że jury konkursowe oceni merytoryczność opisu, a nie tak jak przy poprzednim konkursie wygrały tysiące słów o niczym. Pozdrawiam. Rega. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2019 Mi się też format mega podobał Dziękuję Kraft że wrzuciłeś sam. Miałem to zrobić dzisiaj. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 2 lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 lutego 2019 Nie no naprawdę Heco robią świetne kolumny w takze dostepnych dla Kowalskiego cenach ? szukałem substytutu i nie znalazłem, musiałbym wskoczyć na poziom od 10tysi, by je pobić, ciekawy jestem ale tak mega szczerze, czy aż taka ogromna różnica jest w graniu Auror vs Celany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 2 lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 lutego 2019 Jeśli nie słyszysz różnicy pomiędzy tymi kolumnami , to wniosek że z powodzeniem możesz wybrać tańsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 3 lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 lutego 2019 To było do mnie? Ja zadałem pytanie? A nie wyraziłem opinie,czekam aż ktoś szczerze odpowie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 Jest. Aurora to granie dobre. Celany natomiast są mega otwarte. Swobodne. Czuć że to kolumna która chce grać. Ale. Stety niestety są dużo bardziej wymagające względem wzmacniacza. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 @S4Home, można zapytać, kiedy poznamy wyniki konkursu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 4 lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 Właśnie ? moim zdaniem konkurs wygra Piotrek z S4home ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 4 lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 2 minuty temu, Arturas napisał: Właśnie ? moim zdaniem konkurs wygra Piotrek z S4home ? To pewnie już było ustawione od samego poczatku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 4 lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 (edytowany) A tak naprawdę to tylko ja pisze rzetelne recenzje kolumn heco Aurora, bo je znam od podszewki i wszystko o nich wiem,ale nie wrzucam tu żadnych zdjęć bo wiem że i tak nie wygram, znam te kolumny 10 razy lepiej niż nasz ukochany Piotrek, ja jestem kolumnami Heco Aurora ,wszystko mogę o nich napisać o zmianach w utworach nawet Edytowano 4 lutego 2019 przez Arturas Zmiana Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 49 minut temu, Arturas napisał: A tak naprawdę to tylko ja pisze rzetelne recenzje kolumn heco Aurora, bo je znam od podszewki i wszystko o nich wiem,ale nie wrzucam tu żadnych zdjęć bo wiem że i tak nie wygram, znam te kolumny 10 razy lepiej niż nasz ukochany Piotrek, ja jestem kolumnami Heco Aurora ,wszystko mogę o nich napisać o zmianach w utworach nawet Powinieneś zrobić recenzję yamahy 803 i ją wygrać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts