Bogusław 66 Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 (edytowany) Wojtek, nie nerwuj się, ja się kapnąłem jak zaczął wklejać głupie zdjęcia. No i ten tekst --Ty jak kogoś nie spróbujesz obrazić, to masz dzień stracony?--- dał mi do myślenia, ale olałem sprawę. Edytowano 15 listopada 2018 przez Bogusław Kożyczkowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 Cóż .. jest opcja ignoruj - nie działa w 100% ale jest ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 (edytowany) 13 minut temu, Fafniak napisał: Cóż .. jest opcja ignoruj... Fafniak'u, funkcja "ignoruj" kojarzy mi się z kaczką co rusz oblewaną, która otrząsając się udaje, że nic ją przykrego nie spotkało. Ja tak nie chcę... Chcę zademonstrować moją niechęć do przebywania w jednym miejscu z kimś, który wg mojego odczucia psuje forum (to forum)..... W razie czego znajdziecie mnie, gdy potrzebę pogadania odczujecie. Pozdrawiam, WP Edytowano 15 listopada 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partick Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 Pacula akurat ma wiedzę. Poparta praktyką, a nie googlaniem Jest recenzentem, z tego żyje. Co nie znaczy, że koniecznie trzeba się zgadzać z każdą jego oceną. A w każdym bądź razie, nie bezkrytycznie. ( . Y . ) Chcę zademonstrować moją niechęć do przebywania w jednym miejscu z kimś, który wg mojego odczucia psuje forum (to forum)..... Które to już forum z którego demonstracyjnie "odchodzisz" trzaskając drzwiami, wielce obrażony? 4,5? Jak nie szóste. Ostatnio "pogniewałeś się" na forum Audiolub - na którym ja akurat nie pisuję. Zastanów się może, czy to jednak z Tobą wszystko ok. Nikt Cię tu nie bije, a Ty czepiasz się praktycznie każdego i o wszystko. No, żeby być szczerym, jest to chyba jakaś ogólna przywara tzw. "słyszących" ( . Y . ) Dzisiaj też mam koszule w kratkę Jutro ubiorę polo!! Golfa IV ( . Y . ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Ka Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 Panowie, faktycznie dowiedzieć to się tutaj człowiek nie dowie niczego sensownego.Chyba że zada konkretnie sprecyzowane pytanie,to jest szansa że nie zaspamują niczym innym. Z drugiej strony,to na forach technicznych, gdzie nikt sobie kitu "na ucho" nie da wcisnąć,to za bzdury o polerowanej miedzi i historyjkach vel audio voodoo banany rozdają. Tak apropos, badał który słuch i ma na to papier czy słyszy,czy tylko mu się wydaje że słyszy? Czyta się ten wątek aby dowiedzieć się czegoś sensownego, niestety tylko przepychanki dominują i licytacje kto ma lepsze i droższe audio.Wtf?Jest tu jakiś moderator??? Bardzo niski merytoryczny poziom,pomimo wysokiej klasy audio, sprzętu,czy co tam posiadacie w domowym zaciszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 "Trzeźwe spojrzenie" się skończyło, bo go tutaj raczej nie było! Wątek powstał chyba tylko po to, by prowokować innych i zrobił się miejscem pełnym OT. Trochę czasu daliśmy wraz z Redakcją, ale poprawy nie widać. Więc blokada pisania - i nie tylko, parę rzeczy/osób usuniętych/odsuniętych. Powinno być teraz spokojniej - i oby jak najdłużej. Jak ktoś chce przepychanek lub złośliwości - to sugeruje inne fora i miejsca w sieci - choćby "pudelka". Albo jeszcze lepiej coś odpowiedniego w realnym świecie - jak choćby piaskownica ? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts