kaczadupa Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października Cześć. Nie mam, jeszcze. Cena mnie trochę... No drogi sprzęcik jest. Podoba mi się wizualnie i idealnie pasuje do mojego Elexa MK4. Mam też swoje ulubione płyty CD, których nie ma na Tidalach itp. a i dziady zabrali z serwisów inne albumy, które bardzo lubię, zostawiając po jednym utworze... Stąd pomysł na tego cedeka. Mogę w każdej chwili wypożyczyć demo i pewnie to zrobię. Dam znać jak będę miał coś do powiedzenia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października Dawaj, jak nie teraz to kiedy? Jak Ci masa zejdzie? Tak, byłem w branży 25 lat;) Teraz "trochę" mniej aktywny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Sobota o 23:15 Udostępnij Napisano Sobota o 23:15 @tomasz1w Tomasz, jak oceniasz połączenie nowego Bowersa serii 700 z Elexem? Coś irytuje, czegoś brakuje czy jest w pyte dobrze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano Niedziela o 05:56 Udostępnij Napisano Niedziela o 05:56 6 godzin temu, kaczadupa napisał: @tomasz1w Tomasz, jak oceniasz połączenie nowego Bowersa serii 700 z Elexem? Coś irytuje, czegoś brakuje czy jest w pyte dobrze? Irytuje mnie to, że paczka z Bowersami jest wciąż w DHL Niemcy... Choć przynajmniej na trackingu jakieś ruchy pojawiły się w czwartek, więc mam nadzieję, że w końcu dotrze. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts