Ace2 Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Reklamuj całość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Wrocily z reklamacji przeciez😂.U nich wszystko w porzadku.Czepiam sie😂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 A nie można było dołączyć filmiku z dźwiękiem do reklamacji , chyba że Twój wzmak jest uczulony na tą lampę 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 (edytowany) Uzasadnili mi odmowe reklamacji wlasnie argumentem ze z moim amplitunerem jest cos nie tak.I nie ma znaczenia fakt ze lampy JJ pracuja w nim prawidlowo. Edytowano 2 czerwca 2022 przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Mogą mieć racje. Magnat nie był testowany z innymi lampami. Tylko z tymi, które są montowane fabrycznie. Wiem, ze to powinno działać w teorii, jednak praktyka to często pokazuje coś innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Dlatego juz z innymi lampami nie kombinuje.I jednak sprzedaje Magnata.Nie jest to zly sprzet ale mi jest blizej jednak do brzmienia Yamahy.Za jakis czas poszukam czegos nowego dla mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 9 godzin temu, Palmos napisał: Ciekawe czy kolega @Luk Pl jak oddawał wzmacniacz to czy wspomniał w sklepie że jest z nim coś nie tak, a jeśli nawet tak to jak myślicie co zrobił ten sklep? Do pudełka i następnemu klientowi i zaraz znów historia się powtórzy na tym forum. I tak może być w kółko a to ten sam wzmacniacz. Sprzęt ze zwrotów trafia do outlet`ów, kupujący sprzęt taniej musi brać pod uwagę to że ktoś ten sprzęt zwrócił i coś może być z nim nie tak. Ja nie musiałem podawać przyczyny zwrotu, z reszta wątpię żeby się tym zainteresowali i sami wysłali urządzenie do serwisu. Panowie, mam sprawę. Wiem że to trochę nie na temat, ale ten wątek ma wielu aktywnych użytkowników, a szukam kogoś kto wie coś o wzmacniaczu Primare I22, żeby nie zaśmiecać wątku proszę o wiadomość prywatną, będę bardzo wdzięczny i jeszcze raz przepraszam za OT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Wiecie ile mi dzis wymiana lamp zajela czasu?Chyba rekord.20 minut😂.Wczesniej godzina schodzila.Za kazdym razem idzie sprawniej.Ciagle mnie meczy zeby jeszcze Mullardy sprawdzic.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 I zdaje sie ze lampy Psvane sa faktycznie sprawne.Prawdopodobnie odkrylem wade MR780.Ale zeby sie upewnic jeszcze poslucham troche. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 6 godzin temu, T Z6 napisał: Wiecie ile mi dzis wymiana lamp zajela czasu?Chyba rekord.20 minut😂.Wczesniej godzina schodzila.Za kazdym razem idzie sprawniej.Ciagle mnie meczy zeby jeszcze Mullardy sprawdzic.... 20 minut? Chyba jedna ręką i jednym okiem szybciej tam nie ma co robić, myk myk i gotowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Uzywalem wejscia line in.Bo wydawalo sie najlepsze.Gdy wrocily lampy po zamontowaniu tez uzylem tego wejscia.I pisk byl tak jak wczesniej.Ale pomyslalem zeby wrocic do wejsc tylnych.Uzylem wejcia cd i aux.I pisku prawie nie ma.Trzeba wyciszyc muzyke i przylozyc ucho do wyokotonowca zeby cos lekko uslyszec.Wejscie line in jest bardziej czule na wszelkie zaklocenia.Nie wiem czy to wada czy zaleta.Ale tak jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Ciekawe bo jeśli piszczenie powoduje lampa to powinien być chyba niezależnie od podłączonego wejścia🤔 @T Z6 a gdy jest włączone radio w Magnacie to słychać ten pisk? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 1 minutę temu, tchocky napisał: Ciekawe bo jeśli piszczenie powoduje lampa to powinien być chyba niezależnie od podłączonego wejścia🤔 @T Z6 a gdy jest włączone radio w Magnacie to słychać ten pisk? Slychac. Ogolnie mowiac uzywajac tylnych wejsc pisk jest prawie nieslyszalny.Slychac go tylko przykladajac ucho do glosnika podczas przerw miedzy utworami.Uzywajac przedniego line in jest bardziej dokuczliwy.Czy to wina lampy czy Magnata...najstarsi górale nie wiedza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał 73 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Zajęło mi to dwa dni, aby przejrzeć ten wątek i generalnie niczego się nie dowiedziałem. Mam obecnie MA 600 i chciałem wejść w posiadanie MR 780 ale czytam o awaryjnosci oraz opinie, że sprzęt jest przereklamowany. Rozumiem, że przy obecnych cenach lepiej dołożyć i kupić coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 22 minuty temu, Rafał 73 napisał: Zajęło mi to dwa dni, aby przejrzeć ten wątek i generalnie niczego się nie dowiedziałem No nie wiadomo co Ci odpowiedzieć. Proponuję nie przejrzeć, a przeczytać. Dzięki temu dowiesz się duzo że np. lepiej posłuchać przed zakupem, kupować ze sprawdzonych źródeł itp. i że wzmacniacz na pewno nie jest przereklamowany tylko jednym z najlepszych w swojej cenie. Czy brzmienie Ci się spodoba to zależy tylko od Ciebie. Musisz spróbować. 35 minut temu, Rafał 73 napisał: Rozumiem, że przy obecnych cenach lepiej dołożyć i kupić coś innego? Nie do końca. Jeśli chodzi o ten model to ceny jakoś znacząco nie poszły do góry. Ale wszystko zależy od budżetu jakim dysponujesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 1 godzinę temu, Rafał 73 napisał: Zajęło mi to dwa dni, aby przejrzeć ten wątek i generalnie niczego się nie dowiedziałem. Mam obecnie MA 600 i chciałem wejść w posiadanie MR 780 ale czytam o awaryjnosci oraz opinie, że sprzęt jest przereklamowany. Rozumiem, że przy obecnych cenach lepiej dołożyć i kupić coś innego? no to źle rozumiesz. Smiało kupuj 780 lub 900. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Pomijając fakt że dla mnie brzmienie mr780 jest w dechę tak jak i sam amlituner to jednak proponowałbym Ci jednak przed zakupem posłuchać, bo może Ci jednak nie podejdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Wypozycz.Posluchaj.Sam ocenisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał 73 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 22 minuty temu, T Z6 napisał: Wypozycz.Posluchaj.Sam ocenisz Myślę, że tak zrobię. Mam nadzieję, że zagra lepiej od MA 600 choć z niego jestem bardzo zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 A to nie będzie jakiś regres dźwiękowy, skoro MA600 to wzmacniacz bez wodotrysków z MR780? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał 73 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 12 minut temu, klavikort napisał: to nie będzie jakiś regres dźwiękowy Właśnie:) Sądziłem, że dwie lampy oraz większa moc to będzie lepiej. Może faktycznie poszukam wzmacniacza stereo zamiast amplitunera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 9 minut temu, Rafał 73 napisał: Właśnie:) Sądziłem, że dwie lampy oraz większa moc to będzie lepiej. Może faktycznie poszukam wzmacniacza stereo zamiast amplitunera. To MA900 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 3 minuty temu, Ace2 napisał: Może faktycznie poszukam wzmacniacza stereo zamiast amplitunera Tuner radiowy to nie wada a zaleta, nie wpływa negatywnie na jakość dźwięku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Faktycznie różnica jest tylko Radio+Bluetooth na rzecz MR780. Ale ja bym porównał te urządzenia i zobaczył czy oprócz mocy jest jakiś przeskok jakościowy, taki ze warto w ogóle zmieniać dotychczasowe urządzenie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Na to pytanie odsłuch ci tylko odpowie. Ważne są też kolumny i szczegóły w postaci okablowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts