Dedal Napisano 22 lipca 2022 Napisano 22 lipca 2022 No tak ale odp Twoja tu została , to bez sensu ,😏 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 22 lipca 2022 Napisano 22 lipca 2022 44 minuty temu, Dedal75 napisał: No tak ale odp Twoja tu została , to bez sensu ,😏 Może jego bardziej moderacja lubi 😝. Odpisz, cytując
Gość Napisano 22 lipca 2022 Napisano 22 lipca 2022 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: to bez sensu No, troszku, 😀 dlatego napisałem tam drugi raz 😀 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 22 lipca 2022 Napisano 22 lipca 2022 59 minut temu, seba3002 napisał: Może jego bardziej moderacja lubi 😝. Wiesz że mi nie zależy 😋 Albo mnie lubisz albo ..... Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 24 lipca 2022 Napisano 24 lipca 2022 Nawet dało radę obejrzeć , sceny akcji na wysokim poziomie Odpisz, cytując
Gość Napisano 29 lipca 2022 Napisano 29 lipca 2022 Dnia 24.07.2022 o 13:49, Kubakk napisał: Nawet dało radę obejrzeć Tja... 🙄 Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 29 lipca 2022 Napisano 29 lipca 2022 TOP GUN Maverick , polecam obejrzeć w kinie , sporo lotniczej akcji i to raczej nie CGI. Trochę denerwujące są kopiuj/wklej schematy z oryginalnej wersji typu gra na plaży , ustawki dobrego/złego itp. Także film dla tych którym podobał się stary TG , no i odświeżona Danger Zone , szkoda ,że kawałek Berlin-a się nie pojawił. Ogólnie żeby nie było film bajka , cały temat załatwiłaby przecież broń precyzyjna a nie stare myśliwce PS: tomahawk v-max 880km/h a przelatują koło f18 jakby ponad 2 machy rozwijały Odpisz, cytując
Amarok Napisano 29 lipca 2022 Napisano 29 lipca 2022 Dom Gucci - fragment historii życia rodziny Guccich, tych od domów mody Gucci. Miłość, zdrada, zemsta. Mnie zaciekawił, polecam. Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Napisano 3 sierpnia 2022 Dnia 29.07.2022 o 11:15, Kubakk napisał: sporo lotniczej akcji i to raczej nie CGI. Jakiś czas temu znalazłem kanał na jutjubie prowadzony przez amerykańskiego pilota. W jakimś odcinku analizował sceny z filmów i mówił co jest a co nie jest "realne/prawdziwe" Odpisz, cytując
Gość Napisano 3 sierpnia 2022 Napisano 3 sierpnia 2022 @Fafniak i co, dużo scen było nagrywanych "staroszkolnie"? A, z filmów, myślałem że chodzi o TG 😐 Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Napisano 3 sierpnia 2022 Nie zrozumieliśmy się. Facet omawiał różnice pomiędzy realną walką/lotem bojowym a filmami. Na przykładach to mawiał. Był chyba też pierwszy top gun. Co do CGI to pewnie za jakiś czas zobaczymy. Gdzieś już widziałem sceny z tego top gun-a 2 na greenie - resztę składa już CGI Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 3 sierpnia 2022 Napisano 3 sierpnia 2022 Wiadomo ,że Tom Cruise nie pilotował , ale bodajże siedział z tyłu w 2 miejscowym myśliwcu i takie sceny są w filmie Ciężko tam dopatrzyć się CGI ,a w wielu słabszych filmach typu ostatni Doktor Strange było słabo , zresztą objawiły się strajki ekip od CGI disneya - za dużo filmów , pracy , i zapewne dlatego jakość. Także nie jestem odosobniony w ocenach dziadostwa PS: w kinie fajnie było czuć na plecach/siedzisku włączanie dopalaczy itp. a basik nie był przytłaczający Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Napisano 3 sierpnia 2022 55 minut temu, J4Z napisał: Później już skumałem 👍 6 minut temu, Kubakk napisał: Wiadomo ,że Tom Cruise nie pilotował Po tym materiale tego pilota człowiek inaczej patrzy na wiele scen - nie tylko na zasadzie "gdzie pilotował czy nie" Odpisz, cytując
Oin Napisano 7 sierpnia 2022 Napisano 7 sierpnia 2022 Jak ktoś jest fanem durnych filmów akcji i komedii omyłek, to Bullet Train jest jazdą obowiązkową. I brutalny, i zabawny. Reżyser maczał palce w Johnie Wicku i Deadpoolu. Odpisz, cytując
Dedal Napisano 9 sierpnia 2022 Napisano 9 sierpnia 2022 Wreszcie Top Gun Maveric obejrzany 😏 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 9 sierpnia 2022 Napisano 9 sierpnia 2022 Zależy co kto lubi ,😋 Może być . Odpisz, cytując
Gość Napisano 9 sierpnia 2022 Napisano 9 sierpnia 2022 spodziewałem się więcej entuzjazmu 😀 btw, elvis jest, dzisiaj chyba zacznę sobie Odpisz, cytując
Dedal Napisano 10 sierpnia 2022 Napisano 10 sierpnia 2022 Po prostu mam gości i siły nie miałem na nic więcej 😋 Odpisz, cytując
Gość Napisano 12 sierpnia 2022 Napisano 12 sierpnia 2022 Dnia 10.08.2022 o 01:05, J4Z napisał: elvis jest, dzisiaj chyba zacznę sobie Dobry, momentami bardzo, polecam. 👍 Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 16 sierpnia 2022 Napisano 16 sierpnia 2022 Jurassic World Dominion - oceny na imdb/filmwebie dobrze oceniają ~5/10 , 3 aktorów z jurassic park 1993r , do tego ten sam schemat co zawsze , dziwi mnie jak ten film zarobił ~1mld $ , ale zapewne dlatego powstał i powstaną następne , skoro ludzie chodzą i oglądają to robimy Szału nie ma Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 sierpnia 2022 Napisano 16 sierpnia 2022 (edytowany) "I Don't Feel at Home in This World Anymore". Melanie Lynskey, Elijah Wood, reżyserski debiut Macona Blaira i nagroda na festiwalu Sundance. Melanie Lynskey uwielbiam od czasu serialu Togetherness (HBO), więc rzuciłem się na ten film, jak tylko go zobaczyłem na Netfliksie. Bardzo przyjemna czarna komedia lub - jak kto woli - komediowy thriller. Jeśli ktoś lubi autorskie kino w stylu, powiedzmy, wczesnych braci Coen, to powinno mu się spodobać. Edytowano 16 sierpnia 2022 przez Rafał S 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts