Kubakk Napisano 13 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2022 2 godziny temu, J4Z napisał: Własne e wbiłem żeby o nim napisać. 😄 Nie tylko dla fanów, bo fanem nie jestem. Polecam. 👍 Jak na ostatnie filmy Sandlera z netflixa to można by rzec ,że wybitne kino dobrze się oglądało Lost City (Sandra Bullock , Harry Potter , Brad Pitt , typ z Magic Mike-a) - film przygodowy z elementami komedii , fajne krajobrazy , prosty schemat , trochę Indiana Jones-a - takie 6/10 ,ale nie nastawiałem się na nic więcej - na pewno lepsze niż ostatni Dumbledor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2022 Nie przepadam , a 2 część to już totalny gniot 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2022 (edytowany) Mówimy o speed ? Edytowano 13 czerwca 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2022 (edytowany) W jedynce fajna jest pierwsza akcja i tyle 😋 o ile dobrze pamiętam . Edytowano 13 czerwca 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makaveliking Napisano 15 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2022 (edytowany) Dnia 13.06.2022 o 12:03, Kubakk napisał: Rzut Życia (netflix) - dobre kino dla fanów koszykówki / nba - wystąpiło wielu znanych ludzi z nba - historia typowa bajka od pucybuta... Jak dla mnie 8/10 thor miłość i grom cały film Oo muszę koniecznie obczaić, ostatnio wkręciłem się w produkcje o NBA, jestem w trakcie oglądania Lakers: Dynastia zwycięzców to luknę sobie na taki fabularny film Edytowano 15 czerwca 2022 przez makaveliking Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2022 Dawno i nieprawda 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2022 Rosyjski film nakręcony w 1931 roku w Donbasie. Pokazuje rewolucję komunistyczną. Genialne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 "Our Ladies" Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Doctor Strange coś tam Multiwersum (po spiderze widać popularne) - efekty specjalne i tyle w temacie , kolejny słaby film dla ~10 latków dawniej filmy superbohaterskie miały lepszą fabułę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Mój z pierwszej 10tki leci wlasnie na TVN.😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 (edytowany) Mrocznego Rycerza z Heath Ledgerem świetnie mi się oglądało. Po Jacku Nicholsonie w końcu ktoś z charyzmą. Sztuczka z ołówkiem Albo przesłuchanie Później całe szczęście Joaquin Phoenix też się nieźle odnalazł. Edytowano 27 czerwca 2022 przez Butler 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Morbius był lepszy od doktor strange-a , tylko na końcu po napisach jakiś latający typek wspomina o spider-manie także 2ga część Morbiusa jak ją zrobią może być słabsza Dziwne ,że na imdb lepszy film ma notę 5/10 , a słabszy 7/10 Kiedyś ludzie od efektów specjalnych musieli pogłówkować , dziś komputery i nic więcej. Śmiesznie wyglądają zacni aktorzy którzy próbują w takie gnioty dorzucić swój warsztat , i wychodzi karykatura Szczerze dr strange-a można zawrzeć w 3 minutach , reszta to efekty + nudne wałkowanie tego samego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Przed chwilą, J4Z napisał: Kubakk, proszę Ciebie kolejny raz. Nie pisz spoilerów. a gdzie tu spoiler ? przecież nic nie zdradzone , dobro zawsze wygrywa to znany fakt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 2 minuty temu, J4Z napisał: Ktoś kto ogarnia uniwersum może sporo wywnioskować z tego. Jest to ważne info. No jedynie wywnioskować ,że jakiś film zrobią morbius+ typek w mechanicznym stroju ptaka (nie kojarzę kto to) btw są ludzie co ogarniają jeszcze który film marvela o czym był ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 powiem/napiszę jak ja spojery biere : czytam spojler - oglądam film/serial i czekam kiedy w końcu ten spojler poleci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Kino albo jest dobre albo nie , sporo marvel/dc z każdym rokiem obniża loty - toteż ostrzegam innych przed stratą 2h życia na takie dziadostwa J4Z zapodaj ignora na mnie to nie będziesz czytać ,a inni zostaną ostrzeżeni , sytuacja double win Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 4 godziny temu, misiek x napisał: Niektórzy tutaj na forum,zachowują się tak, jakby niedawno skończyli podstawówkę. 3 godziny temu, J4Z napisał: Aż dziw że tu prawie same "stare chłopy". No bo wicie rozumicie 6 lat w szóstej klasie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 Przypomniałem sobie ostatnio. Richie zawsze mi pasował 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 3 lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 lipca 2022 Człowiek z Toronto (netflix) , patrząc po recenzjach https://www.filmweb.pl/film/Człowiek+z+Toronto-2022-849787 gdzie najwięcej narzekań na dubbing , prawie bym nie obejrzałem jest dubbing ? to go się przełącza Nie ma zbyt dobrych ocen ,ale wg mnie film jest przyjemny , jeśli lubimy Kevina i Woodyego to wiadomo czego się spodziewać. Dobra realizacja , fajne sceny akcji , taki weekendowy odmóżdżacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 (edytowany) Skończone -dobry 👍 A czemu mój wpis o TERMINAL LIST jest wykasowany ? Edytowano 22 lipca 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 No tak ale odp Twoja tu została , to bez sensu ,😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 44 minuty temu, Dedal75 napisał: No tak ale odp Twoja tu została , to bez sensu ,😏 Może jego bardziej moderacja lubi 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 59 minut temu, seba3002 napisał: Może jego bardziej moderacja lubi 😝. Wiesz że mi nie zależy 😋 Albo mnie lubisz albo ..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 lipca 2022 Nawet dało radę obejrzeć , sceny akcji na wysokim poziomie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 TOP GUN Maverick , polecam obejrzeć w kinie , sporo lotniczej akcji i to raczej nie CGI. Trochę denerwujące są kopiuj/wklej schematy z oryginalnej wersji typu gra na plaży , ustawki dobrego/złego itp. Także film dla tych którym podobał się stary TG , no i odświeżona Danger Zone , szkoda ,że kawałek Berlin-a się nie pojawił. Ogólnie żeby nie było film bajka , cały temat załatwiłaby przecież broń precyzyjna a nie stare myśliwce PS: tomahawk v-max 880km/h a przelatują koło f18 jakby ponad 2 machy rozwijały Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts