Dedal Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 No tak ale odp Twoja tu została , to bez sensu ,😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 44 minuty temu, Dedal75 napisał: No tak ale odp Twoja tu została , to bez sensu ,😏 Może jego bardziej moderacja lubi 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: to bez sensu No, troszku, 😀 dlatego napisałem tam drugi raz 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 59 minut temu, seba3002 napisał: Może jego bardziej moderacja lubi 😝. Wiesz że mi nie zależy 😋 Albo mnie lubisz albo ..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 lipca 2022 Nawet dało radę obejrzeć , sceny akcji na wysokim poziomie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Dnia 24.07.2022 o 13:49, Kubakk napisał: Nawet dało radę obejrzeć Tja... 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 TOP GUN Maverick , polecam obejrzeć w kinie , sporo lotniczej akcji i to raczej nie CGI. Trochę denerwujące są kopiuj/wklej schematy z oryginalnej wersji typu gra na plaży , ustawki dobrego/złego itp. Także film dla tych którym podobał się stary TG , no i odświeżona Danger Zone , szkoda ,że kawałek Berlin-a się nie pojawił. Ogólnie żeby nie było film bajka , cały temat załatwiłaby przecież broń precyzyjna a nie stare myśliwce PS: tomahawk v-max 880km/h a przelatują koło f18 jakby ponad 2 machy rozwijały Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Dom Gucci - fragment historii życia rodziny Guccich, tych od domów mody Gucci. Miłość, zdrada, zemsta. Mnie zaciekawił, polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monikasa Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 co mi po obrazkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 Idź do kina 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 Dnia 29.07.2022 o 11:15, Kubakk napisał: sporo lotniczej akcji i to raczej nie CGI. Jakiś czas temu znalazłem kanał na jutjubie prowadzony przez amerykańskiego pilota. W jakimś odcinku analizował sceny z filmów i mówił co jest a co nie jest "realne/prawdziwe" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 @Fafniak i co, dużo scen było nagrywanych "staroszkolnie"? A, z filmów, myślałem że chodzi o TG 😐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 Nie zrozumieliśmy się. Facet omawiał różnice pomiędzy realną walką/lotem bojowym a filmami. Na przykładach to mawiał. Był chyba też pierwszy top gun. Co do CGI to pewnie za jakiś czas zobaczymy. Gdzieś już widziałem sceny z tego top gun-a 2 na greenie - resztę składa już CGI Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 Później już skumałem 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 Wiadomo ,że Tom Cruise nie pilotował , ale bodajże siedział z tyłu w 2 miejscowym myśliwcu i takie sceny są w filmie Ciężko tam dopatrzyć się CGI ,a w wielu słabszych filmach typu ostatni Doktor Strange było słabo , zresztą objawiły się strajki ekip od CGI disneya - za dużo filmów , pracy , i zapewne dlatego jakość. Także nie jestem odosobniony w ocenach dziadostwa PS: w kinie fajnie było czuć na plecach/siedzisku włączanie dopalaczy itp. a basik nie był przytłaczający Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2022 55 minut temu, J4Z napisał: Później już skumałem 👍 6 minut temu, Kubakk napisał: Wiadomo ,że Tom Cruise nie pilotował Po tym materiale tego pilota człowiek inaczej patrzy na wiele scen - nie tylko na zasadzie "gdzie pilotował czy nie" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2022 Jak ktoś jest fanem durnych filmów akcji i komedii omyłek, to Bullet Train jest jazdą obowiązkową. I brutalny, i zabawny. Reżyser maczał palce w Johnie Wicku i Deadpoolu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 Wreszcie Top Gun Maveric obejrzany 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 warto było? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 Zależy co kto lubi ,😋 Może być . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 spodziewałem się więcej entuzjazmu 😀 btw, elvis jest, dzisiaj chyba zacznę sobie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Po prostu mam gości i siły nie miałem na nic więcej 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2022 Dnia 10.08.2022 o 01:05, J4Z napisał: elvis jest, dzisiaj chyba zacznę sobie Dobry, momentami bardzo, polecam. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 Jurassic World Dominion - oceny na imdb/filmwebie dobrze oceniają ~5/10 , 3 aktorów z jurassic park 1993r , do tego ten sam schemat co zawsze , dziwi mnie jak ten film zarobił ~1mld $ , ale zapewne dlatego powstał i powstaną następne , skoro ludzie chodzą i oglądają to robimy Szału nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 (edytowany) "I Don't Feel at Home in This World Anymore". Melanie Lynskey, Elijah Wood, reżyserski debiut Macona Blaira i nagroda na festiwalu Sundance. Melanie Lynskey uwielbiam od czasu serialu Togetherness (HBO), więc rzuciłem się na ten film, jak tylko go zobaczyłem na Netfliksie. Bardzo przyjemna czarna komedia lub - jak kto woli - komediowy thriller. Jeśli ktoś lubi autorskie kino w stylu, powiedzmy, wczesnych braci Coen, to powinno mu się spodobać. Edytowano 16 sierpnia 2022 przez Rafał S 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts