Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano

zabiłeś mi ćwieka...

czy taki LCD jak totalny gadżet, bo nie jest to użyteczne. - koszt ze 300-400zł

czy zbudować osobny moduł do zasilania lampy DM70 a do tego jakiś mikrofon co by jasnoscia sterował według głośności muzyki - @MariuszZ -da sie coś takiego zbudowac?

A osobno normalny monitor dotykowy 7 calowy na wysięgniku ...

Napisano

Jak się bawić to się bawić :D 

A co do jasności to nie lepiej podpiąć go przez potencjometr od głośności? 

Swoją drogą zrobiłęm szybki research w używkach/uszkodzonych wzmacniaczo/radio/amplitunerach na allegro/olx i w sumei opłąca się to bardziej niż kupowanie obudowy w jakimś dyi. 

Napisano

Czy widzieliście gdzieś piankowe osłony/mocowania wentylatorów komputerowych?

Albo wiecie gdzie takowe wykonają?

Jeśli chodzi o gumowe kołeczki/mocowania wiem ze istnieją, ale to jest nieskuteczne w moim przypadku

Czy istnieje jakaś metoda na wyprowadzenie diody z raspberry PI4 które przejmie/skopiuje funkcje tych zamontowanych na płytce? Nie chodzi mi o rozwiązania które wymagąją przeprogramowania.

• 1 year later...
Napisano (edytowany)

A jaki problem sprowadzić? To tylko kilkaset kilometrów. Czasem przesyłka podróżuje szybciej niż w naszym, pięknym kraju. DPS zapewnia transport w ciągu 2-3 dni, a i koszt nie jest jakiś znacząco duzy. Wiem coś na ten temat. Pod warunkiem, ze przesyłka nie przekracza 5 kg. Powyżej to już trochę kosztuje, a powyżej 15 przestaje być opłacalne. Ludzie z PRC sprowadzają i nie narzekają😉. A tu , Panie, strefa Schengen, nie ma cła, vatu i innych danin państwowych. Tylko kupować, bo ceny tam duzo niższe niż w Polsce.

@J4Z to nie ten model zalinkowałeś. Tamten jest trochę bardziej rozbudowany i droższy. Dodatkowo jest z firmowym kablem zasilającym.

Edytowano przez Rega
Napisano
1 godzinę temu, MariuszZ napisał:

Ostatecznie można kupić najtańszą tagę, wypatroszyć i wyposażyć wg uznania. Obudowy mają fajne. PF-500 kosztuje 299zł. Koszt samej obudowy custom pewnie wyszedłby większy. 

Dokłądnie o tym myślałem :)

Dzięki Panowie za podpowiedzi 👍