Gość Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 1 minutę temu, Sanwing napisał: Mnie dziwi strach przed sprzętem używanym w audio. To chyba ma być prezent dla męża Asi. Hobbyści mogą sobie sprawiać takie prezenty i na pewno z wielką frajdą. Sam większość klocków mam z drugiej ręki ale tutaj chyba nie pasuje, choćby to było najpiękniejsze? 14 minut temu, Fafniak napisał: Przemalowuję to Zerknij tu. Preparat do oksydacji. Tylko nie wiem, musiałbyś chyba kupić tego sporo żeby zanurzyć całą obudowę? https://allegro.pl/oferta/oksyda-barwienie-aluminium-stali-miedzi-6964597252 Przepraszam Asia za wrzutkę DIY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 John racja, ja tak bardziej ogólnie napisałem. N a prezent używka faktycznie na dwa razy, choć ja bym nie miał nic przeciwko. A jaka kwota ma jest na CD dla męża bo nie śledziem aż tak dokładnie :). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 ooo!!!!! 😈 już sie do nich zgłaszam 😈 9 minut temu, JohnDoe napisał: musiałbyś chyba kupić tego sporo żeby zanurzyć całą obudowę? tylko górną płytę a przeca można pomalować i uzyskać dziwne efekty !!!😎 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 Tylko musisz wiedzieć, że czarne nie zagra już tak ładnie jak srebrne. No i pokaż w jakimś wątku coś tam wymalował 😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 I juz spadam Sorka @Asia , w sprawie malowania zapraszam do innego wątku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) @Asia A musisz zostać z tymi focalami? Bo do kupienia są : https://www.facebook.com/marketplace/item/2683862775239028/?referral_code=undefined&referral_story_type=general pisałem o nich wcześniej Edytowano 13 czerwca 2021 przez Fafniak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Już chyba poszły ,bo wyświetla się że ogłoszenie nie jest dostępne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) @Fafniak dobry link wkleiłeś? 2 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: Już chyba poszły ,bo wyświetla się że ogłoszenie nie jest dostępne. A to chyba tylko mi sie nie wyświetla. Edytowano 13 czerwca 2021 przez Amarok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 chyba jest aktualne - ja nie mam info o nieaktualności https://www.facebook.com/marketplace/item/2683862775239028/?referral_code=undefined&referral_story_type=general Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Wyświetla się coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Arie muszą zostać, już są nasze. A co tam było w ogłoszeniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Co za kolumny kryły się za tym linkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 9 minut temu, Fafniak napisał: chyba jest aktualne - ja nie mam info o nieaktualności https://www.facebook.com/marketplace/item/2683862775239028/?referral_code=undefined&referral_story_type=general Widać masz jeszcze w cache zapisane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Cabasse Iroise 500 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Aaaa, widziałam na HiFi za 7200 https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/23/412055.php Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Ogłoszenie na fejsie jest aktualne - własnie otrzymałem potwierdzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 no fakt, nie pomyślałem o tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Ja w ogóle nie używam FB. Zło wcielone. A to Cabasse Iroise na pewno kiedyś kupię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) W Warszawie pan sprzedaje Focal Kanta no 2, ale pomijając fakt, że już mamy dwie pary kolumn, i że choć cena atrakcyjna to wciąż wysoka to przede wszystkim kto wie jak by to tu brzmiało. Edytowano 13 czerwca 2021 przez Asia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Haha, może komis otwórzcie 😁 . Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 (edytowany) Mój mąż na myśl o ludziach, którzy mieliby tu przyjeżdżać, słuchać i "negocjować" to prędzej wystawiłby je do szopki razem z kosiarką do trawy. Edytowano 13 czerwca 2021 przez Asia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 2 minuty temu, Asia napisał: Mój mąż na myśl o ludziach, którzy mieliby tu przyjeżdżać, słuchać i "negocjować" to prędzej wystawiłby je do szopki razem z kosiarką do trawy. Też się tego obawialem, ale jak już ktoś przyjeżdżał posłuchać do mnie to zawsze się okazywało że fajni ludzie 👍 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Tak ,dokładnie , jak zadzwonisz pierwszy raz ,gadasz jak byście się znali co najmniej rok 😉 , no mi się tak trafia . Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 13 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Swoją drogą branża mogła by prowadzić komis gdzie można zostawić swój sprzęt w rozliczeniu gdy kupuje się u nich nowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2021 Ja właśnie skorzystałam z takiej opcji u pomocnej branży 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts