Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
14 minut temu, DiBatonio napisał:

wędkarstwem, albo zbieraniem znaczków się zajmij.

@DiBatonio to mój stary tekst z forum, wiesz co to plagiat? 😉. Teraz niestety ci tego nie udowodnię, bo wszystkie moje stare posty poszły się.... Dlatego przymknę na to oko 😂

Napisano (edytowany)
44 minuty temu, DiBatonio napisał:

Zejdź ze mnie chloptasiu i nie odpisuj pod moim adresem, jak nie Ciebie cytuję i nie do Ciebie piszę. 

Już raz mówiłem, nie masz bladego pojęcia o audio, wędkarstwem, albo zbieraniem znaczków się zajmij.

Może tam Ci się uda.

To ty wlazles na mnie, ale najwidoczniej juz zapomniales. Piszesz o mnie, to wystarczy,  wiedząc ze to przeczytam. Zdajesz sobie sprawe , ze kazda twoja odpowiedz, w tym tonie, tylko udowadnia, ze postawilem właściwą diagnozę. 🤣 Miłego dnia

Edytowano przez Artur Brol
Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, misiekx napisał:

@DiBatonio to mój stary tekst z forum, wiesz co to plagiat? 😉. Teraz niestety ci tego nie udowodnię, bo wszystkie moje stare posty poszły się.... Dlatego przymknę na to oko 😂

Z jakiego forum?

Ze znaczkami i filatelistyką już dawno wyjeżdżałem na AS 😛

Ale zostawmy to, może jakieś zdjęcia ...

Edytowano przez DiBatonio
Napisano

Z tego forum a było to jakieś 7-8 lat temu. I widziałem już że mój tekst był kalkowany przez 2-3 osoby, nawet chyba kiedyś przez Ciebie😂. Ale dowodów nie mam, zostawmy to. Jedynie kolega, który jest na forum a do niego to kierowałem, mógłby potwierdzić 😉

Napisano

Te akurat, poprostu wchodzę na Google i co jakis czas, pojawiają się tam artykuły z prasy . Np. Z holenderskiej strony Hifi.nl.

I już, moje ci one.

11 minut temu, Slawko69 napisał:

Szukając standów trafiłem na coś takiego

Screenshot_20231011_231332_Samsung Internet.jpg

Prawie jak dzieło sztuki. Rzeźba.👍