Artur Brol Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca To chyba delikatnie mowiac 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca 1 godzinę temu, Amarok napisał: Pierwsze moje skojarzenie - trumny. 😏 Moje pierwsze skojarzenie to kaplica.😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca 33 minuty temu, Adi777 napisał: Fakt, dość oryginalne wzornictwo. Vera Audio. Nooo to jest pokój 😍 Tak będziemy słuchać płyt CD Vivia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca 54 minuty temu, Artur Brol napisał: Nooo to jest pokój 😍 Też mi się strasznie podoba, musi być przyjemnie słuchać w nim muzyki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca DIY… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca 21 godzin temu, misiekx napisał: Za tyle kasy gra to zapewne lepiej niż zwykły (budżetowy) Marantz..... a może nie 🤔? Myślę, że odpowiedź da Ci poniższy filmik 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca Tak, już kiedyś to widziałem 😀👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca (edytowany) Ta tapeta iten dywan Edytowano 12 marca przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca 40 minut temu, Profi napisał: Myślę, że odpowiedź da Ci poniższy filmik 😉 😂🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Kronos Phono Preamplifier 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Stare dobre Sony… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Szuflandia? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca tylko Kasi Figury brak! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca I krasnoludkow 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Sony to ma pomysły 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca CLASSÉ DELTA PRE MKII 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Dnia 3.06.2021 o 14:37, Adi777 napisał: To ja dodam coś od siebie: Całkiem ładne. Chyba jedne z niewielu kolumn, przy których aż szkoda ściągać maskownice. W tym przypadku to jednak zadek jest ładniejszy.😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Mnie się z obu stron podobają 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Co by nie mówić o Sonus Faber SĄ PIĘKNE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Jesli sie nie myle, to to sa raczej Franco Serblin Accordo Essence. Co do wygladu sie zgadzam, wiedza jak zaprojektowac cos , co kazdy bedzie dla samego wygladu, chcial w domu miec. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Dnia 15.03.2024 o 08:26, MarcKrawczyk napisał: Kasi Figury brak Głodnemu to ....... . Ja zapamiętałem ,,.....kejkum, kejkum, Olo ratuj od śmierci przez poćwiartowanie jajcarnią🤣. A swoją drogą ta Polo-cockta nie była taka najgorsza w smaku. Ten smak próbowała odtworzyć firma Zbyszko i chyba na jednej próbie się skończyło, choć znikła z półek w ciągu kilku godzin. Obecnie jest dostępna , ale to TYLKO ta sama nazwa. Smak zupełnie inny. Bardziej ,,colowaty,, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca To był film, może sobie przypomne🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Artist Cloner Scorpi 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Trochę przesadzili z wzornictwem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca ARTIST????? _ brzydki jak NOC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts